reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Lucy, życzymy dużo zdrówka dla Oliwki i żeby to jednak były zęby a nie uszy. Chociaż ze swojego doświadczenia wiem, że trzydniówka też nie jest straszna i cieszę się, że my mamy to już za sobą. A Filip właśnie tak przechodził trzydniówkę tzn. objawy miał takie jak Liwka.

reklama
Lucy wszystko bedzie dobrze!:tak: i niemiej takich czarnych mysli!:happy: moze to jednak 3dniowka jak mowi Ryba! Boze jak ona musi sie czuc biedulka z taką temperaturą!:-(
:happy:zdrowka duzo dla Liwki-ślicznosci naszej!:happy:
pisz jak cos sie dowiesz!

Wasze życzonka zdrówka dla Liwkii pomogły. To była trzydniówka, dziś pojawiła się wysypka tzn plamki krostki albo coś podobnego;-)
A zęby wychodzą swoją drogą:tak: Aha wczoraj Oliwia zrobiła takie kupsko, że:szok: wszystko posrane:baffled:, normalnie przypomniały mi sie posty dzikidzik jak pisała o Majulce, miałam wczoraj dokładnie tak samo, nic tylko do wanny i prysznic:-D:-D:-D
No ale nocka niestety znowu nieprzespana, tym razem moje dziecko chciało sie bawic i takie rozmowne było:confused::confused:, chyba muszę ja porządnie za dnia wymęczyć, żeby w nocy spała, hahahaa

Lucy bardzo się ciesze, że to już za Wami!:happy: Tak intensywanie o Was dzisiaj myślałyśmy:baffled:, że niemogło być inaczej;-)
A nocne spanie to zawsze /przynajmniej u nas/ przez chorobę się popierniczy!:wściekła/y::eek::baffled:;-) Wszystko wroci do normy!

reklama
Do góry