Lucy, życzymy dużo zdrówka dla Oliwki i żeby to jednak były zęby a nie uszy. Chociaż ze swojego doświadczenia wiem, że trzydniówka też nie jest straszna i cieszę się, że my mamy to już za sobą. A Filip właśnie tak przechodził trzydniówkę tzn. objawy miał takie jak Liwka.
reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Lucy wszystko bedzie dobrze! i niemiej takich czarnych mysli! moze to jednak 3dniowka jak mowi Ryba! Boze jak ona musi sie czuc biedulka z taką temperaturą!:-(
zdrowka duzo dla Liwki-ślicznosci naszej!
pisz jak cos sie dowiesz!
zdrowka duzo dla Liwki-ślicznosci naszej!
pisz jak cos sie dowiesz!
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dużo zdrówka dla Oliwki!!!! Oby to były zębolki!
lucy79
Fanka BB :)
Wasze życzonka zdrówka dla Liwkii pomogły. To była trzydniówka, dziś pojawiła się wysypka tzn plamki krostki albo coś podobnego;-)
A zęby wychodzą swoją drogą Aha wczoraj Oliwia zrobiła takie kupsko, że wszystko posrane, normalnie przypomniały mi sie posty dzikidzik jak pisała o Majulce, miałam wczoraj dokładnie tak samo, nic tylko do wanny i prysznic
No ale nocka niestety znowu nieprzespana, tym razem moje dziecko chciało sie bawic i takie rozmowne było, chyba muszę ja porządnie za dnia wymęczyć, żeby w nocy spała, hahahaa
A zęby wychodzą swoją drogą Aha wczoraj Oliwia zrobiła takie kupsko, że wszystko posrane, normalnie przypomniały mi sie posty dzikidzik jak pisała o Majulce, miałam wczoraj dokładnie tak samo, nic tylko do wanny i prysznic
No ale nocka niestety znowu nieprzespana, tym razem moje dziecko chciało sie bawic i takie rozmowne było, chyba muszę ja porządnie za dnia wymęczyć, żeby w nocy spała, hahahaa
dzikidzik
mamula MAJULI
Lucy bardzo się ciesze, że to już za Wami! Tak intensywanie o Was dzisiaj myślałyśmy, że niemogło być inaczej;-)
A nocne spanie to zawsze /przynajmniej u nas/ przez chorobę się popierniczy!;-) Wszystko wroci do normy!
A nocne spanie to zawsze /przynajmniej u nas/ przez chorobę się popierniczy!;-) Wszystko wroci do normy!
M
mamamarcela
Gość
Dobrze, że z Oliwką już ok. Cieszę się:-):-)
lucy79
No własnie cały dzień normalnie miałam czkawke i uszy mnie piekły a to wy tak o nas myslałyście, ahhh kochane jestescieTak intensywanie o Was dzisiaj myślałyśmy, że niemogło być inaczej;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No własnie cały dzień normalnie miałam czkawke i uszy mnie piekły a to wy tak o nas myslałyście, ahhh kochane jestescie
Smialas myslec inaczej???
Cale szczescie,ze Oliwka znowu tryska zdrowkiem! :-)
lucy79
yyyyyy.. ale gdzież tam ;-)Smialas myslec inaczej???
Ryba jak długo Filipek miał ta wysypkę??
reklama
Podziel się: