reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Mam pytanie zaniepokoił mnie kolor kupki - zielona , wyglądała jak glony:baffled:( przepraszam za szczegóły). Dziś Natalka dostała mleko z kaszką ale wcześniej już to jadła i było ok, a dzis zielonaaa:-(. Poza tym nie chciała jeść cycucha, dwa razy musiałam odc iągać pokarm i podawać jej z butelki:(. O co chodzi???przykro człowiekowi jak nie chce cycusia:-(.

CUDEK - JA RACZEJ NA KOLOR NIE PATRZĘ , BO JEST RÓŻNY I CZASEM SAMA NIE WIEM DLACZEGO TAKI KOLOR A NIE INNY:-D DOPÓKI DZIECKO CZUJE SIĘ DOBRZE TO NIE MARTWI MNIE KOLOR KUPKI

.....zaniepokoił mnie kolor kupki - zielona , wyglądała jak glony ....., a dzis zielonaaa:-(. Poza tym nie chciała jeść cycucha...
Cudek pewnie niema się czym przejmować:-) , ale takie śluzowe kupki coś oznaczają. Narazie to bym ją na Twoim miejscu poobserwowała. Ale może ona jest przeziębiona, co? No i to że niechce pić z piersi, też by się zgadzało. Maja też kiedyś niechciała pić z piersi, /no i też było mi przekro:-(/a potem okazało się, że to przez to, że była zakatarzona.
Mam nadzieję, że Cię nie przestraszyłam, ale ja wolę chuchać na zimne.
Trzymajcie się dziewczyny.:-)

RENEE to mogą być ząbki,od kiedy Przemkowi wyrżnął się w końcu pierwszy, śpi nieco spokojniej,a też wcześniej darł się przed spaniem w cholerę,tak koło22.
CUDEK Przemko też raz po raz robi kupki koloru zielonego,czasem ciemnożółte,to chyba zależy co mu zaserwuje do jedzenia.Jak Dzidzia nie marudzi,nie ma gorączki to chyba nie ma co się zbytnio tym kolorem przejmować

Mnie tez się wydaję że to zależne co Natalka je.Renne spróbuj innej zupki.Może zalewajki w tym wieku już możesz.I podaj może jeszcze wcześniej.Może jakiegoś składniku z tamtych zupek nie toleruje i po przetrawieniu boil brzuszek.

Marcelko miał być dziś szczepiony ale niestety lekarka powiedziała, że nie możemy go zaszczepić bo za mało przybrał na wadze :-:)-:)-( (tylko 200 dkg przez 6 tyg. - waży teraz 7800 ), dała nam skierowanie na morfologię i mocz. Dostaliśmy także skierowanie do ortopedy bo Małemu coś w nóżce lewej pyka tak jakby za mało było płynu stawowego no i jakby tego było mało to jeszcze ciemionczko nie zrasta się tak jak potrzeba:-:)-:)-( (kazała wit. D zwiększyć) w czwartek idziemy na badanie mam nadzieję, że nie ma żadnej anemii albo jeszcze czegoś gorszego:-:)-:)-(załamała mnie ta wizyta u lekarza, miało być zwykłe szczepienie a tu okazało się że coś jest nie tak

U nas tez zle :-( Miesiac temu Oliwia miala mocny katar i od tego momentu zaczela ulewac. NA poczatku troszeczke i czasami, mialam nadzieje ze przejdzie, ze to pogrypowe czy cos w tym stylu. ALe od prawie dwoch tygodni ulewa prawie caly czas. Wczoraj i dzisiaj przeszla juz sama siebie. Dzisiej w poludnie po mleczku ulalao JEj sie az 8 razy :szok: zupka tez JEj sie ulalo i to bardzo duzo. Juz nie wiem co robic. Dzwonilam do lekraki ale nie odbiera tel :-( Jutro w poludnie przyjmuje u nas w osrodku wiec polece z MAla. Strasznie sie martwie, to pewnie cos ciezkiego z zoladeczkiem :-( :-( :-( :-( :no:

reklama
Kobietki głowy do góry, na pewno wszystko będzie dobrze. Żeby mieć pewność dla Marcelka trzeba zrobić te badania i głowa do góry będzie dobrze. Ta sama sytuacja z Oliwką , Luczynki idz do lekarza porozmawiaj, będzie wtedy wszystko jasne. To normalne , że się obawiacie. Ja mocno wierzę i trzymam kciuki za zdróweczko Waszych Maluszków.

Do góry