reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Oj, dużo zdrówka dla Majeczki i Filipka (Ryba już się martwiłam o Ciebie gdzie Ty sie podziewasz;-) ):tak: :-)
A moja mała znowu miała niespokojną nockę, chociaż wczoraj zupy nie jadła, więc śmiem twierdzić, że to jednak nie zupka jest przyczyną moich nieprzespanych nocy:no: :sick: :baffled: :wściekła/y: i niestety nie mam już koncepcji co może powodować, że mi tak źle ostatnio śpi.:confused: :eek: :baffled:

reklama
Biedny ten nasz Filipek :-( Zyczymy mu duzo zdrowka :tak: :-)

Renee a moze to jednak zeby sa powodem tych ciezkich nocek :confused:

Patrysia z mamą życzy wszystkim chorym i przeziębionym dzieciaczką powrotu do zdrowia.My wychodzimy dwa razy dziennie na spacerek,w nocy mamy okno na mikro wietrzenie ,w dzień uchylone.Hartujemy małą.Codziennie o 6 koniec spania.Chyba się już przyzwyczaiłam bo budzę się wyspana,mimo nocnych pobudek na przykrywanie jej i mleko.

Odebrałam Filpa wynik i WYNIK TESTU JEST "0" czyli Filip nie jest uczulony na białko mleka krowiego. Uff.... odetchnęłam z ulgą bo nie będzie musiał pić tego okropnego Bebilonu Pepti no i jak będzie starszy będzie mógł jeść np. Danonki i inne przetwory mleczne. Tylko kurka znów jest wielka niewiadoma co Mu jest i jeśli ma jednak alergię to na co?? Teraz muszę przestać dawać Mu zupkę bo może jest uczulony na jakiś jej składnik.

Ryba jeszcze raz duuuużo zdrówka dla Filipka:-), kurcze to jest najgorsze jak nie wiadomo co dziecku dolega ani jak mozna mu pomóc.:-(

Ja już nie wiem co z tym moim dzieckiem robić:no: :baffled: .Wczoraj dałam jej zupkę, zjadła ją o 13:00 a o 22:30 urządziła krzyki i płacze:szok: :-(, podczas gdy nigdy nie budziła mi się o tej godzinie:no:, więc ja po prostu już nie wiem co jest nie tak:confused: :sick: :baffled:

O kurcze RENEE... cięzko powiedzieć może idz na jakąs kontrole do pediatry? MOże coś jej nie pasuje... a Ty sama gotujesz zupki czy masz ze sklepu?

reklama
Mju to czy dostaje zupkę mojej roboty czy ze słoiczków to akurat nie robi jej różnicy, po obu drze mi się w nocy tak samo:baffled: :-( , a ostatnio dostawała tylko Gerbera.

Do góry