reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Oj, dużo zdrówka dla Majeczki i Filipka (Ryba już się martwiłam o Ciebie gdzie Ty sie podziewasz;-) ):tak: :-)
A moja mała znowu miała niespokojną nockę, chociaż wczoraj zupy nie jadła, więc śmiem twierdzić, że to jednak nie zupka jest przyczyną moich nieprzespanych nocy:no: :sick: :baffled: :wściekła/y: i niestety nie mam już koncepcji co może powodować, że mi tak źle ostatnio śpi.:confused: :eek: :baffled:

reklama
Biedny ten nasz Filipek :-( Zyczymy mu duzo zdrowka :tak: :-)

Renee a moze to jednak zeby sa powodem tych ciezkich nocek :confused:

Patrysia z mamą życzy wszystkim chorym i przeziębionym dzieciaczką powrotu do zdrowia.My wychodzimy dwa razy dziennie na spacerek,w nocy mamy okno na mikro wietrzenie ,w dzień uchylone.Hartujemy małą.Codziennie o 6 koniec spania.Chyba się już przyzwyczaiłam bo budzę się wyspana,mimo nocnych pobudek na przykrywanie jej i mleko.

Odebrałam Filpa wynik i WYNIK TESTU JEST "0" czyli Filip nie jest uczulony na białko mleka krowiego. Uff.... odetchnęłam z ulgą bo nie będzie musiał pić tego okropnego Bebilonu Pepti no i jak będzie starszy będzie mógł jeść np. Danonki i inne przetwory mleczne. Tylko kurka znów jest wielka niewiadoma co Mu jest i jeśli ma jednak alergię to na co?? Teraz muszę przestać dawać Mu zupkę bo może jest uczulony na jakiś jej składnik.

Ryba jeszcze raz duuuużo zdrówka dla Filipka:-), kurcze to jest najgorsze jak nie wiadomo co dziecku dolega ani jak mozna mu pomóc.:-(

Ja już nie wiem co z tym moim dzieckiem robić:no: :baffled: .Wczoraj dałam jej zupkę, zjadła ją o 13:00 a o 22:30 urządziła krzyki i płacze:szok: :-(, podczas gdy nigdy nie budziła mi się o tej godzinie:no:, więc ja po prostu już nie wiem co jest nie tak:confused: :sick: :baffled:

O kurcze RENEE... cięzko powiedzieć może idz na jakąs kontrole do pediatry? MOże coś jej nie pasuje... a Ty sama gotujesz zupki czy masz ze sklepu?

reklama
Mju to czy dostaje zupkę mojej roboty czy ze słoiczków to akurat nie robi jej różnicy, po obu drze mi się w nocy tak samo:baffled: :-( , a ostatnio dostawała tylko Gerbera.

Do góry