reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Jak mała ma czkawkę podaję jej zawsze coś do picia choćby tylko 20 ml, ale żeby przepiła-innego sposobu nie znam:no:

reklama
Och, ja mam identyczny problem z tą czkawką u Filipa. Tak samo jak Zuzia Filip na początku się śmieje ale po dłuższej chwili się wkurza i w żaden sposób nie umiem mu pomóc, pić nie chce a jeśli nawet się napije to dosłownie dwa łyczki a to jest za mało i mu nie przechodzi. Jak karmiłam cycusiem to nie było tego problemu bo na czkawkę najlepszy był właśnie cycuś, no ale teraz w nich już pusto. I teraz pozostaje mi tylko przeczekać to jego czkanie, tylko szkoda, że on się tak przy tym męczy.

Mi położna w szpitalu powiedziała, że jak maleństwo ma czkawkę trzeba mu położyć rękę na główce:szok::szok: albo dać cyca niestety w przypadku Marcela ręka nie pomaga (właściwie to nie wiem jak mogła by pomóc):confused::confused::confused::confused:

Z ta ręka to chodzi o to żeby ogrzac ciemiączko;-) i u nas skutkuje ale jak mąż położy swoją gorącą rekę na dłuższą chwilę;-)

Pierwsze słyszę o tej ręce :confused:
Muszę wypróbować.
Adaś ma dni na czkawkę, w jeden dzień nie ma wcale a na drugi 4 razy. :szok: Czekamy aż przejdzie, bo nie znam innego wyjścia.

reklama
Maja powinna mieć na drugie Czkawka:laugh2:
Chyba niebyło dnia żeby jej niemiała. Wieczorem po jedzeniu odbije jej się i czkawka. Hichra się i czkawka. Gada i czkawka. :szok:
A z tą ręką też pierwszy raz słyszę, ale przetestujemy.:tak:

Do góry