reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Czym smarujecie dziąsełka, bo Natalka zaczyna marudzić uspokaja ją masowanie dziąseł..kurcze ale juz się boję podawać jej czegokolwiek:-(

Cudku,My mamy Calgel. :-) Zele do dziaselek mozna stosowac od 3 miesiaca juz,bodajze. Kurcze,nie pamietam dokladnie,ale to zawsze jest napisane na opakowaniu. ;-)

reklama
CHOLERKA TE WSZYSTKIE CALGELE I BOBODENTY TO I TAK NIEWIELE CHYBA DAJĄ :no: JAK IGOROWI WYCHODZIŁY ZĄBKI TO MUSIAŁAM MU DAĆ PANADOL , BO TAK MI PŁAKAŁ A SMAROWAŁAM TYM BOBODENTEM ZACIEKLE:dry: DOPIERO PO PANADOLU SIĘ USPOKOIŁ :tak:

Patrycja też przeziębiona.W nocy dostała takiego kataru że budziła się z płaczem bo niemogła oddychac.Byłam z nią u lekarza dostała leki,katar trochę przeszedł ale ja się rozchorowałam i zaczeła mi pokasływac.

A ja dziś chyba zafundowałam dziecku cierpienie... bo dałam jej pierwszy raz morelki i chyba strasznie ją op nich boli brzuszek, a ze jej smakowały to dałam jej od razu cały słoiczek :-( Wściekła jestem na siebie, że hej!

Adasia a próbowałaś takich czopków na ząbkowanie Viburol czy jakoś tak?? Ja raz dałam Igorowi jak strasznie marudził i dość szybko się uspokoił. One są homeopatyczne.

reklama
Wiecie,co mnie najbardziej denerwuje z tych wszystkich dolegliwosci? CZKAWKA! :wściekła/y: :no: :wściekła/y: No normalnie koszmar,bo nie wiem,jak w tej sytuacji pomoc Zuzi. :-( Ona na poczatku smieje sie z tego czkania,ale jak za dlugo trwa,to bardzo sie tym denerwuje (wcale sie Jej nie dziwie :baffled: ). Jak juz pisalam,Zuzia nie chce zbytnio pic,wiec tym Jej nie pomoge. :-(
A moze Wy znacie jakies szybkie i skuteczne sposoby na te "dolegliwosc"? :confused: :-( :zawstydzona/y:

Do góry