reklama
dziewczyny jestem zdruzgotana bylam dzis u lekarza z malym bo od tygodnia mi sapie i stęka; i kij wie czy to kolka czy wzdecia ale eskuminan czy jak mu tam nie dziala; ani herbatka z Hipp na poprawe trawienia no nic nie pomaga nie wspominajac o masazach i męczarni dziecka; to babsko stwierdzilo ze sie nie dziwi iz ma kolke jak tak duzo je !!! co ja mam go glodzic do cholery; nie dostalam recepty na witamine D3 ani slowem nic nie wspomniala o niczym; ale mam prosbe do mam mogących zalatwic ten SAB; zaplace za niego czy to wplatą na konto czy przy odbiorze wszystko mi jedno; nie mam nikogo ani w niemczech gdzie tez jest ani w czechach; POMOZCIE kubusiowi bo juz nie wiem jak mu pomoc; ta cholera nawet na plesniawki mu nic nie dala a mowilam ze aftin mi nie dziala !!! eh mam dosc trzeba bedzie zaczac gdzies prywatnie chodzic; nie wspominajac ze w przychodni są schody !!! gdzie trzeba wtachac wozek z dzieckiem i podwojne drzwi jedne otworzysz drugich za cholere i tak te pierwsze sie zamkną jestem wsciekla jak cholera nabazgralam troche eh nie mam sie gdzie wyzalic
Ja zapisałam się dwa lata temu do prywatnej przychodni.Z "normalnymi" lekarzami jest ok.Umawiasz się na godzinę i o tej wchodzisz,nie płacisz bo mają podpisana umowę z NFZ.Z pediatra jest troche gorzej .Jest jedna położna i jeden pediatra.Nie chodzi po domach,nie odwiedza dziecka.Chyba że połozna przekarze że cos jest nie tak.Mam wizytę dopiero26.10 łącznie ze szczepieniem.Wcześniej nie idę.Niewiedziałam nawet że te witaminki są na recepte.
edi
mamusia Wojtusia
Dzikusko,spróbuj kupić Infacol w aptece on ma podobny skład do Sab i może to pomoże.A pani doktor faktycznie się nie popisała
Mysiu,ja byłam ze swoim maluszkiem u pediatry jak skończył 4 tygodnie i dopiero wtedy zaczął Wojtus brac wit.D3 więc raczej spokojnie;-)
Mysiu,ja byłam ze swoim maluszkiem u pediatry jak skończył 4 tygodnie i dopiero wtedy zaczął Wojtus brac wit.D3 więc raczej spokojnie;-)
kanga_aga
Fanka BB :)
dzikusko!!
u nas pierwsza wizyta była z musu bo mały coś kartaek miał - ale pierwsza planowa wizyta będzie jak mały skończy 6 tygodni -na szczepieniu.
co do D3 to ile pediatrów tyle teorii - jedni mówią,że jak dziecko piersią karmione a matka bierze swoje witaminy to żeby nie podawać dodatkowo d3 ( bo przedawkowanie D3 może cięzko uszkodzić nerki).. moja pediatra jest takiego zdania ale że ja mam swoje zdanie to podaję małemu jedną kroplę dziennie
co do SAB - infacol ma ten sam skład a kupisz go w prawie każdej aptece w POlsce. kosztuje u mnie 18 zł.
u nas pierwsza wizyta była z musu bo mały coś kartaek miał - ale pierwsza planowa wizyta będzie jak mały skończy 6 tygodni -na szczepieniu.
co do D3 to ile pediatrów tyle teorii - jedni mówią,że jak dziecko piersią karmione a matka bierze swoje witaminy to żeby nie podawać dodatkowo d3 ( bo przedawkowanie D3 może cięzko uszkodzić nerki).. moja pediatra jest takiego zdania ale że ja mam swoje zdanie to podaję małemu jedną kroplę dziennie
co do SAB - infacol ma ten sam skład a kupisz go w prawie każdej aptece w POlsce. kosztuje u mnie 18 zł.
witam mamy; u nas lepiej za sprawa mleka; zmianilam mleko z nan1 na bebiko1 i bebiko omneo1; mieszam mu pol na pol bo to omneo gorzkie ze hej; a do tego drogie cholernie; zamowlam tez ten sab koszt 27 zeta z przesylka; podaje na wszelki wypadek numer gadu faceta ktory ten produkt sprzedaje 3117468; dzieki mamaosiu za linki )) ten facet wydaje sie wiarygodny wysyla krople a jaj dojda sie placi; sorki za bledy syn na rekach i klepie w klawiature jedna reka;
reklama
Podziel się: