reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

To jak to jest z tymi kroplami????

Ja kupiłam, ale czekam cierpliwie aż dzieciaczki mi miesiąc skończą bo dopiero po skończeniu miesiąca można podawać a TY dzikusko już dałaś....to można jednak????...ja nawet herbatkę z koperku hippa boję się podać i się czaję....

Edi ja swoim maluchom daje zwykłe Bebilon 1 (bez HA)...

reklama
Frankowi pryszczyki nie schodzą.. brr nawet jest ich coraz więcej..
ja też karmię Franka tylko cycochem i zaczyna byc to problem - czasem bym gdzieś chciała wyjść SAMA a on nie chce ssac butelki.. zobaczymy ale w weekend planowałam wyjście z kumpelami..

Ja mam kupione Nan1 ale nie HA. A jaka jest cena Bebilonu? czy Bebilon jest lepszy? ja nie karmię małej sztucznie codziennie.Nan 1 mam w pogotowiu i daje malej sporadycznie ale i tak nie pije jakos super chętnie i woli cycocha;-)

Aha i ile kosztuje ten Bebilon HA (HA to hipoalergiczny tak?)

Ja dokarmiam ale baaardzo sporadycznie.Wtedy gdy baaardzo marudzi jak dziś,albo gdy chcę troszkę pospać i mąż musi nakarmić.Odciągałabym swój pokarm,ale jakoś pomimo dobrego sprzętu kiepsko mi to wychodzi:eek:

Dziewczyny wierzcie mi, ze tez bym chiala karmic tylko piersia i czuje sie przez to dokarmianie jak wyrodna matka.

nie wiem, co robic, ale mala po prostu nie chce duzo jesc!!!! dzis przed wizyta u lekarza possala 10-15 min piers, potem wydoila 70 ml sztucznego. to bylo o 13.30. obudzila sie o 16 i possala piers 10 min - potem probowalam jej dac butle, ale zacisnela ustka i NIC. juz sama nie wiem, co robic. jeszcze do tego wszystkiego ten chriurg, u ktorego bylismy zasugerowal, ze moze byc troche odwodniona :confused:

chyba zamartwie sie na smiers niedlugo :-(

reklama
AGA MAZURY krople sie podaje od 3 tygodnia zycia dziecka :) mojemu malo co brakuje a ze przekroczyl wage 5 kilo stwierdzilam ze nic mu nie bedzie a pozatym nie zamierzam patrzyc jak on sie meczy;

Do góry