reklama
Madlen80
Fanka BB :)
Monia nam pomoglo Oilatum do kapieli mielismy ten sam problem. Mysle, ze dobry bedzie tez slawny juz krochmal
joasienka1
Fanka BB :)
dziewczyny moja Ala tak trochę chrząka/charczy przez nosek, ma też lekki kaszelek,powinnam się martwić? próbuję umówić pediatrę do domu ale mam dzwonić po 13.
kropię jej sól fizjologiczną, a maść majerankową można? bo na opakowaniu pisze że od 1r.ż.
kropię jej sól fizjologiczną, a maść majerankową można? bo na opakowaniu pisze że od 1r.ż.
Zlotko1982
Zaangażowana w BB
Nie mam już siły Zmieniliśmy Wiki mleko a ona płacze i płacze... Boli ją brzuszek, kupki jak nie było tak nie ma...
ja mam jeszcze ze szpitala taką maść robioną wg ich receptury właśnie z witaminami do stosowania na pośladki, to może spróbuję, jak się sprawdzi. Na rączki troszkę się boję, żeby nie wzięła do buzi, bo łapki ciągle ściąga.
A próbowałyście może Emolium lub Balneum? Dostaliśmy próbki w tych różnych paczkach.
A próbowałyście może Emolium lub Balneum? Dostaliśmy próbki w tych różnych paczkach.
Zlotko1982
Zaangażowana w BB
Monia-t mojej Wiki też schodziła skórka, zaczęliśmy stosować Emolium+ oliwka po kąpieli i już ma ładniutką skórkę, nie łuszczy się. Jak miała bardzo suchą to smarowaliśmy jej łapki i nóżki Alantanem.
reklama
dziewczyny moja Ala tak trochę chrząka/charczy przez nosek, ma też lekki kaszelek,powinnam się martwić? próbuję umówić pediatrę do domu ale mam dzwonić po 13.
umów pediatrę dla swojego świętego spokoju....u mnie to skończyło się w szpitalu zapaleniem oskrzeli....maść majerankowa może być ale odrobinę...odwróć małą na brzuszek to pomoże wypłynąć wydzielinie z noska i możesz ją trochę oklepać po pleckach....najlepiej jakbyś zrobiła jej inhalacje z soli fizjologicznej...u nas dalo dużo ulgi...powodzenia i obniż też temp w pokoju do ok 19 stopni jeżeli to jakiś wirus to uda się go zabić...