reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych maluszków - jak sobie z nimi radzić?

reklama
Tośka to wygląda jak buldog :D Ślini się niemiłosiernie i też pcha łapki do buźki :D

to tak jak Julka:-)

ticker.php

czyzby to juz zabkowanie tak wczesno?? ja juz jak mialam 2 msce to wyszly mi pierwsze zabki i z objawow mialam tylko slinienie sie

Moj synek tez sie slinil okropnie i piastki wpychał do buzi.....ale dopiero w 7 mcu zobaczylismy pierwszy zabek...ale jak pisala olandia ze u jej malukiej juz zabek wychodzi to moze i u was cos sie zaczyna....zanim sie wyrznie przez dziasło to troche czasu a maluszka swedzi i piastki wedruja

monia-t najlepiej zwykłą Oliwka te fałdeczki smarowac.. a i kilka razy szyjkę oliwką przeciągnac. bo tez mogą sie robic takie odpazenia liniowe na syjce..

wiecie co mój Kubuś tez ma krwiaczka na głowce( nie umówie o uszczypinieciu bocianka ) tylko o taki krwaiaku z guzem.. i ja miałam CC.. wiec mi sie wydaje ze takie guzy robią sie w brzuchy podczas tych naszych skórczy.. bo bo niby jak miały sie dla Kuby zrobic.. a no i miał robione USG głowka własnie dlatego ze miał krwwiaczka.. czy wasze maluszki tez miały USG?

Na suchą skórę polecam ciekłą parafinę. To główny składnik oilatum. Butelka jak z wody utlenionej kosztuje ok. 5zł, a już po pierwszym użyciu widać efekty!

Sposób z odbijaniem (kładzenie na ramię) bardzo pomaga!

reklama
Do góry