reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

Suzi ja tez mam takie sny! ostatnio nawet podjerzewałam sie o jakies zboczenie! sex na zmiane z porodem... czasem sni mi sie jeszcze ze ktos chce mnie uderzyc w brzuch a ja krzycze ze mam w srodku dziecko i uciekam :(

ja czasem tez dostaje taka zgage ze mam wrazenie ze mnie wypali w srodku, ale mi pomaga na szczescie len.

reklama
Mi się też ostatnio śni seks, a jak nie seks no to poród....czyli wszystko ze mna w normie:) Co do zakupów, teraz tyle przecen, ostatnio chodziłam i oglądałam tyle fajnych ciuchów...ale powstrzymuje się bo w sumie nie wiem jak bede wyglądać po ciąży...
Zaczęły mi puchnąć stopy...ale tylko jak długo siedze albo stoję...poza tym ogólnie już mam dosyć i chce być już PO:-)

Dziewczyny ja ostatnio w nocy się obudziłam i miałam taką ochotę na sex że musiałam obudzić m bo nie mogłam zasnąć:zawstydzona/y: Nogi też mi puchną o dłoniach nie wspomnę:no: Też chciała bym już być po:tak:

och zakupy!!!

nie wiem jak wy ale ja w ciazy jakos nie potrafilam sobie nic kupic tzn kupowalam spodnie czy tuniki ale nic mnie tak naprawde nie cieszylo tak jak zwykle po zakupach jest!

a juz od polowy ciazy to normalnie do sklepu wchodzilam i nawet jak mi sie cos podobalo i m mowil zebym kupila to po ciazy ponosze jak nie teraz to nawet nie porafilam kupic! chyba boje sie ze nie bede juz normalnie wygladac!

no i ja mam prablem z butami ;-) tzn uwielbiam buty na obcasie! nie przejde przez sklep obuwniczy bez przytulenia jakiejs pieknej pary szpilek! :-D:zawstydzona/y:

no ale mam juz obiecane przez ema ze po porodzie idziemy po jakies! :tak:

dziewczyny leze i rycze mam taki bol w kosci lonowej ze chodzic nie moge:wściekła/y: dzwonilam do mojego gina a on mi na to ze to normalne i ze nie ktore kobiety tak maja najlepiej jakbym sobie o kulach pochodzila:szok:rozbawil mnie tym troche a wy macie takie bole normalnie kota idzie dostac:-(

Natalia mnie ostatnio tak bolało krocze, pomogło jak usiadłam na poduszce takie grubej od mojego narożnika, tak jak w siodle sobie usiadłam na niej i mi pomogło, tylko żeby nie za szeroka ta poducha była ;)

dzieki suzi napewno wyprubuje ale idzie zwarjowac mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie bonie wyobrazam sobie rodzic z takim bolem w kroczu

ja też mam takie bóle w kroczu, czasem cięzko mi zrobić dwa kroki, ostatnio ogólnie ciągle mnie coś boli, to pachwiny, plecy przy łopatkach, krzyż, krocze, żebra... a najlepsze jest to że boli a ja nic poza leżeniem nie robię. taki urok ciąży

reklama
ja tez ciagle leze dzis troszke poprasowalam a tak to leze i ogladam tv ksiazka lub laptopik moze za malo ruchu i taki bol ale z drugiej strony jak tu spacerowac jak tak boli ale jeszcze troszke musimy sie pomeczyc i wszystko przestanie bolec a najwspanialsza bedzie nagroda nasze upragnione malenstwa:-)

Do góry