reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
ojjj bidulko, mi na szczescie przeszedl ten bol spojenia lonowego, na razie przynajmniej, tzn. boli ale tylko rano jak wstaje z lozka i moja ginekolog tez powiedziala, ze to normalne :-) Mi za to zgaga powrocila, jeszcze wieksza niz wczesniej :no: cholera a jak sie klade spac to az mi wszystko podchodzi do gardla, trzeba czekac az mi sie brzuch obnizy, bo jak na razie to wszyscy mi mowia ze jest dosc wysoko i stad te dolegliwosci

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
[/FONT]galwaygirl z tym moim zatruciem to jest tak przyszly wyniki krwi i sa w normie ale lekarz caly czas kazal brac leki bo w moczu jest białko powinnam zrobic probe krwi jeszcze raz ale dzis jade zawiesc mocz jeszcze raz jak bedzie zle to do szpitala jak dobrze to czekam spokojnie na wyznaczenie cesarki ale z tym szpital tutaj tez zwleka wiec pewnie sama dzisiaj do nich zadzwonie czy laskawie wiedza cos w mojej sprawie:confused:a krocze jak bolało tak boli i jeszcze te nieszczesne hemoroidy koszmar jakis mam od wczoraj:-(

To dobrze, że wyniki w normie, tzn że nie masz zatrucia ciążowego? To dobra wiadomość. A jestem ciekawa czy tam u Was biorą ten wymaz na paciorkowca streptococcus?

u mnie tez niestety... juz mam jej dosc, bo nie rozstaje sie z nimi od kilku miesiacy:/ tylko to takie dziwne uczucie i caly czas sie zastanawiam nad tymi wodami:p kurcze juz 38tydzien, chyba sama sie doszukuje jakis oznak:pP

reklama
magdabb- sadze ze szukasz objawow, bo sama pisalas ze masz juz dosc :-) ;-)
siostra sie smiala ze teraz ja mam fajnie bez okresu 9 miesiecy, na co ja jej ze co za roznica jak i tak dzien w dzien wkladki ida w ruch, a ona na to ze miala tak samo.Wiec to chyba naturalne.

Do góry