reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe :(

reklama
mnie ostatnio bolą jajniki, ale to jak. Dzisiaj od południa leżę w łóżeczku. Ten ból zaczyna mnie denerwować. A maluszek coraz bardziej dokazuje.

Ja zaczęłam ostatnio wyczuwac intensywne twardnienie brzucha :baffled: ... wystraszyłam się i zaczęłam kopac w internecie w poszukiwaniu co to może byc ... i wszystko wskazuje na to, że są to skurcze Braxtona Hicksa. Odczuwacie coś takiego?

Ja zaczęłam ostatnio wyczuwac intensywne twardnienie brzucha :baffled: ... wystraszyłam się i zaczęłam kopac w internecie w poszukiwaniu co to może byc ... i wszystko wskazuje na to, że są to skurcze Braxtona Hicksa. Odczuwacie coś takiego?
Ja też juz tak kilak razy miałam normalnie brzuch taki twardy jak kamien,staram sie wtedy położyc i odpocząć:-)

A ja mialam 75 B a mam 75 D i uczulenie na stanik... caly dzien a wieczorem tak mnie swedza,ze masakra... wydrapalabym :rofl2:

kurcze to ja mam niestety A tez bym tak chciała zeby mi o kilka rozmiarów "podskoczyły" troche sie powiekszyły ale napewnie nie az tak jak u was:wściekła/y:

reklama
Skurcze sie zdarzaja ;-) piersi z B na C narazie, wiec nie jest jeszcze tak zle, chociaz i tak nie moge sie do wielkosci jakos przyzwyczaic :-D
zadnych dolegliwosci ciazowych w sumie nie mialam, zadnych mdlosci ani nic w tym stylu ;-) papierosy odlozylam z dnia na dzien, bo tylko po tym zle sie czulam :tak:

Do góry