reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe

witajcie
minie wczoraj w obiad załapały skurcze i co raz to się odstęp zmieszał między nimi więc jak były co 10 minut pojechałam to szpitala ale około 23 zniknęły. Dziś mam co 20 min a lekarz kazał mi czekać aż wody odejdą lub co 5 minut jak będę miała skurcze żeby do szpitala jechać

reklama
ja dziś na podwórku pospacerowałam z córeczką, brzusio mi się napina w kroczu boli a za 3 godz mam wizytę u gina ciekawe co powie. teraz kąpiel wezmę, ciut sobie poleżę, a Tuśka bajki na DVD obejrzy.

Ja chyba też przesadziłam. Pomalowałam 5 drzwi, bo wymagały odświeżenia a potem prasowałam ponad godzinę. Dodać do tego godzinny spacer z córką i teraz nie mogę ruszyć ani ręką ani nogą.Czekam aż ktoś dotrze do domu i mnie na chwilę zwolni żebym mogła poleżeć.:-(

Kaska no ja Cie podziwiam:-) i zazdroszcze, mnie szlag trafia, roboty w cholere, a ja lezec musze:wściekła/y: jeszcze teraz mi sie jakos tak dziwnie zrobilo, rece mi lataja i taki wewnetrzny nerw mnie dopadl...

wczorajszy dzień był dla mnie chyba najgorszym dniem od początku ciąży, tak mnie głowa bolała, że z tego bólu ryczałam jak bóbr, w końcu wzięłam apap troche pomogło, przynajmniej na tyle, że udało mi się zasnąć, cały dzień przeleżałam i przespałam.:crazy:

Czy wy też budzicie się w nocy na jedzonko?? Ja mam tak od jakiegoś tygodnia, 2 albo 3 w nocy budzę się głodna, mały nie daje spać tak się wierci, że muszę wstać i zjeść coś. :confused:

Ja to w ogóle apett straciłam. Non stop mi niedobrze i na siłę muszę wcisnąć w siebie normę. Tylko lody mi smakują:-D.
Trochę odżyłam ale wpadłam tylko na chwilkę i zmykam spać.

Czy wy też budzicie się w nocy na jedzonko?? Ja mam tak od jakiegoś tygodnia, 2 albo 3 w nocy budzę się głodna, mały nie daje spać tak się wierci, że muszę wstać i zjeść coś. :confused:

Ja tak mam, już dwie noce budziłam sie i musiałam cosik przekąsic, ciekawe jak dzisiaj będzie bo właśnie jem późną kolację:-)

Mnie się wogóle jakieś ssanie w żołądku włączyło i tka jak przez całą ciążę raczej jadłam z rozsądku tak od tygodnia wciągam wszystko co mi w ręce wpada. Muszę się trochę powstrzymać, bo przez ostatnie tygodnie przytyję tyle co do tej pory ;-).
No ale przeziębienie mnie znowu dopadło, więc może apetyt się zmniejszy.

dziewczynki,poradzcie cos na bol skory pod piersiami:-( juz o tym pislaam i skunkanka radzila kompresy zimne,no ale przeciez nie moge tak chodzic.Moze jakas masc?krem?
bol jest taki jakbym sie spiekla na sloncu albo w solarze

reklama
Do góry