reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

a jak zwykle budzę się z wyciem i płaczem... :-(

żebra i mostek nie dają mi żyć...

piekący ból mostka i żeber... no tragedia.. i ZAWSZE po przebudzeniu..no jaka to zależność do diabła.. ?
Bubasku lacze sie w bolu, z tym ze mnie zaczyna bolec juz tak na maxa ok. 18.00 i kombinuje, co zrobic zeby zasnac...

reklama
Kurcze... odpukać ale od 2 dni nie mam dosłownie żadnych dolegliwości :szok: Nic mnie nie boli. W łóżku na drugi bok przekręcam się jak ta lala. Spojenie nie boli w ogóle, plecy super, żadnych skurczów, zgagi brak, opuchlizny brak. Tylko mały kopie jak opętany :-D Tak to ja mogę w ciąży chodzić :-D

Kurcze... odpukać ale od 2 dni nie mam dosłownie żadnych dolegliwości :szok: Nic mnie nie boli. W łóżku na drugi bok przekręcam się jak ta lala. Spojenie nie boli w ogóle, plecy super, żadnych skurczów, zgagi brak, opuchlizny brak. Tylko mały kopie jak opętany :-D Tak to ja mogę w ciąży chodzić :-D
tez tak mialam przez 3 dni i znowu mnie dopadlo.
Fakt faktem jesli chodzi o przekrecanie to spoko...zgaga czasmi....opuchlizny brak....mala nie kopie tylko cholernie sie rozpycha i czuje jak przejezdza mi po zebrach

Jak czekałam na pierwsze ruchy mojego Szkraba to mnie dziewczyny z pracy straszyły, że jeszcze będę miała dosyć... teraz jestem szczęśliwa jak mi liczy żebra i się rozpycha w środku. Wystarczyła jedna prośba lekarza o sprawdzanie aktywności w okresie 6h w której się pojawiła cisza przez 5... myślałam wtedy, że zwariuję i stawałam na głowie żeby zaczął fikać (dopiero kąpiel go rozruszała).
Minął tydzień cisza się nie powtórzyła a ja się cieszę jak głupia jak mnie wykręca z bólu :D

ja chodze i naokraglo jem potem zaliczam toalete bo taka biegunke mam, zebra bola strasznie, ale oklady pomagaja, brzuch boli skurcze lapia ze ledwo chodze...ja juz chce urodzic i niech przestanie bolec, moze wezmiemy sie dzis z mezem za przyspieszenie i akurat sie uda bo skurcze sa paskudnie bolesne ale niezabardzo regularne a jak sa regularne to co 10min i tak po 5-6 skurczach przechodzi.

reklama
:-Dmoze pomoga:-D:-D:-D
tym bardziej ze wczesniej lekarz zabranial, to teraz mam nadzieje ze po jednym numerku cos sie ruszy i pojade, lekarz caly czas mowil ze niemoge bo grozi mi wczesniejszy porod a teraz o takim marze tym bardziej ze dostalam zielone swiatlo do porodu od gina.

Do góry