reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe

a jak zwykle budzę się z wyciem i płaczem... :-(

żebra i mostek nie dają mi żyć...

piekący ból mostka i żeber... no tragedia.. i ZAWSZE po przebudzeniu..no jaka to zależność do diabła.. ?
Bubasku lacze sie w bolu, z tym ze mnie zaczyna bolec juz tak na maxa ok. 18.00 i kombinuje, co zrobic zeby zasnac...

reklama
Kurcze... odpukać ale od 2 dni nie mam dosłownie żadnych dolegliwości :szok: Nic mnie nie boli. W łóżku na drugi bok przekręcam się jak ta lala. Spojenie nie boli w ogóle, plecy super, żadnych skurczów, zgagi brak, opuchlizny brak. Tylko mały kopie jak opętany :-D Tak to ja mogę w ciąży chodzić :-D

Kurcze... odpukać ale od 2 dni nie mam dosłownie żadnych dolegliwości :szok: Nic mnie nie boli. W łóżku na drugi bok przekręcam się jak ta lala. Spojenie nie boli w ogóle, plecy super, żadnych skurczów, zgagi brak, opuchlizny brak. Tylko mały kopie jak opętany :-D Tak to ja mogę w ciąży chodzić :-D
tez tak mialam przez 3 dni i znowu mnie dopadlo.
Fakt faktem jesli chodzi o przekrecanie to spoko...zgaga czasmi....opuchlizny brak....mala nie kopie tylko cholernie sie rozpycha i czuje jak przejezdza mi po zebrach

Jak czekałam na pierwsze ruchy mojego Szkraba to mnie dziewczyny z pracy straszyły, że jeszcze będę miała dosyć... teraz jestem szczęśliwa jak mi liczy żebra i się rozpycha w środku. Wystarczyła jedna prośba lekarza o sprawdzanie aktywności w okresie 6h w której się pojawiła cisza przez 5... myślałam wtedy, że zwariuję i stawałam na głowie żeby zaczął fikać (dopiero kąpiel go rozruszała).
Minął tydzień cisza się nie powtórzyła a ja się cieszę jak głupia jak mnie wykręca z bólu :D

ja chodze i naokraglo jem potem zaliczam toalete bo taka biegunke mam, zebra bola strasznie, ale oklady pomagaja, brzuch boli skurcze lapia ze ledwo chodze...ja juz chce urodzic i niech przestanie bolec, moze wezmiemy sie dzis z mezem za przyspieszenie i akurat sie uda bo skurcze sa paskudnie bolesne ale niezabardzo regularne a jak sa regularne to co 10min i tak po 5-6 skurczach przechodzi.

reklama
:-Dmoze pomoga:-D:-D:-D
tym bardziej ze wczesniej lekarz zabranial, to teraz mam nadzieje ze po jednym numerku cos sie ruszy i pojade, lekarz caly czas mowil ze niemoge bo grozi mi wczesniejszy porod a teraz o takim marze tym bardziej ze dostalam zielone swiatlo do porodu od gina.

Do góry