reklama
Heh Bubasek zeby to czerwona skora byla to pol biedy...u mnie nie jest czerwona, piecze tylko jak dzikie, ale to jest podrazniony nerw, wiec niestety, mnie zostaje mokry recznik i cierpliwosc, czasami jak juz mnei strasznie zebra bola, to oklady z lodu...
KaśkaK
mama Madzi i Oli
Ja w pierwszej ciąży tak miałam i smarowałam taką maścią Clotrimazol-to jest wprawdzie maść dopochwowa przeciwgrzybiczna ale mnie poleciła ją pielęgniarka i poskutkowało.Dostępna bez recepty a kosztuje kilka złotych(koło 5).
W ogóle to ta maść jest dobra też dla dzieci na odparzoną pupę, u nas na oddziale też ją stosują.
I taka ciekawostka-wywabia niektóre plamy, usunęłam plamę po oleju silnikowym.
W ogóle to ta maść jest dobra też dla dzieci na odparzoną pupę, u nas na oddziale też ją stosują.
I taka ciekawostka-wywabia niektóre plamy, usunęłam plamę po oleju silnikowym.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
A mnie dopadł jakiś wilczy apetyt.
a jak zwykle budzę się z wyciem i płaczem... :-(
żebra i mostek nie dają mi żyć...
piekący ból mostka i żeber... no tragedia.. i ZAWSZE po przebudzeniu..no jaka to zależność do diabła.. ?
Współczuję, próbowałaś spać wyżej albo niżej, a może poduszka pod kręgosłup albo pod brzuszek, zależy jak śpisz na boku czy na plecach, a może masz za miękko do spania. Ja tak miałam ale zanim w ciążę zaszłam i później w pierwszym trymestrze zdażało się, ale nie codziennie, u mnie winił miękki materac (masakra) teraz jakoś tego nie odczuwam, ale może po porodzie znowu się zmieni
reklama
Podziel się: