reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

ja kłucie mam rzadko moze raz na tydzien.. gorsze od kłucia są te bóle jak miednica sie rozciąga i glowka napiera- wczoraj az sie poplakalam, bo siusiu sie chcialo co 10min a ja nie mialam sil wstac i isc..

reklama
:-) no to wygląda na to że nie tylko ja odczuwam "coś" takiego ... Czekam w takim razie spokojnie na termin wizyty.
Klaudoos o sikaniu to nawet nie mówię , generalnie uczucie "chcenia" mam cały czas hehe...

Ja wczoraj pochodziłam trochę i tak mnie kuło i bolało, że potem nie mogłam po schodach wejść
i czułam ten ból w pachwinie i taki podobny jakbym ćwiczyłam szpagat...
a brzuch tak bolała, jakbym cały dzień brzuszki robiła, nawet "śmianie się " mnie bolało

dlatego dzisiaj odpoczywam w domku i sobie powoli ogarniam ten syf....

mi się czasem wydaje, że strasznie nisko czuję małe i nie wiem czy to mi się zdaje czy tak jest .......

możliwe że tak jest. Zależy jak się akuratnie ułożył. Bo ja np dzisiaj latam siusiu co 10 minut bo cały czas mam wrażenie, że albo się zesikam albo zrobię to drugie:-) A wiem że to tylko dzidzia. I nie mam takiego odczucia codziennie.

reklama
Ja dzis tez z brzuchem kiepsko caly twardy, ale to pewnie dlatego ze 4 godziny prasowalam i stalam przy tym caly czas....a wiecie mnie boli tak dziwnie dzis u gory brzucha jak sie konczy mcicia i zaraz zaczynaja sie zebra to taki dziwny bol jakby mnie parzylo moj M sie smieje ze Bartek mnie drapie i tak w sumie mozna by przyrowanac ten bol jkabyscie zsie caly czas drapaly w jednym miejscu to by wkoncu zaczelo piec....czy ktoras z was wie mniej wiecej o co mi chodzi??

Do góry