key
Początkująca w BB
hej! ja też już postanowiłam i zaczęłam szukać prywatnie jakiegoś lekarza!tego zmieniać nie będę gdyż specjalnie zapisałam się do gin który pracuje w szpitalu bo podobno jak się chodzi do takiego co ma dyżury na oddziale to później ma się lepszą opiekę podczas porodu! jestem wkurzona bo to nie w porządku płacę składki od kilku dobrych lat nigdy po lekarzach nie chodziłam a teraz jak mi jest potrzebna dobra opieka przez okres dziewięciu miesięcy to się okazuje że nawet podstawowych badań mi nie robią! za każdą stuwkę albo dwie które wydam na lekarza prywatnie mogłabym kupić coś dla maluszka tym bardziej że to pierwsze dziecko i nie mam nic! boże że ja też mieszkam na takim zadupiu!
to nic we wtorek ide do lekarza i zapytam się go kiedy zamierza mi zrobić jakieś badania bo od 10 tyg nic nie miałam robionego!aaaaaaaaaaaaaaaa! jestem wściekła!
to nic we wtorek ide do lekarza i zapytam się go kiedy zamierza mi zrobić jakieś badania bo od 10 tyg nic nie miałam robionego!aaaaaaaaaaaaaaaa! jestem wściekła!