reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
Jak masz Hbs dodatnie to bedziesz tylko musiala wykupic w apteca jakas immunoglobuline czy cos w tym stylu zeby malemu ja podali po porodzie.. Lekarz Ci wszystko powie.. Moja znajoma ze szkoly rodzenia tez miala dodatnie. Także raczej nie masz sie co martwic.

hej,
mam od kilku dni takie nieregularne skurcze poranne mniej wiecej do południa na przemian z twardnieniem brzucha bądź rwaniem w podbrzuszu. Później wszystko się uspokaja. Czy podczas skurczów przepowiadających macie uczucie "jakby chciało wam się kupe"?

Ferulka - mi się tylko brzuch napina, ale nie mam takiego uczucia jak ty..

A ile płaciłyście za badanie HBS? ja nie miałam robionego.. 3.01 mam się wstawić na pobranie wymazu GBS - koszt 20 zł..

Mi to się brzuch ostatnio też napina , ale na kupkę nie czuje

A takie minutowe twardnienie brzucha (bezbolesne prawie), które powtarza się ok co dwie minuty też zaliczać jako skurcz??

claudia4you: no właśnie nie wiem czy napinanie się brzuszka to tez skurcz. wszystko mi już się miesza..

To chyba jesteśmy tak samo zielone w tym wszystkim, mi się brzuch napinała nawe co minutę i minutę trzymał

ale może to przez ten silny kaszel...
skała normalnie, od kilku dni jest częściej twardy niż miękki

reklama
jutro zadzwonie do położnej a niech mnie uzna za panikarę;) ale do nowego roku to musimy wytrzymać!;)

tak tak to za wcześniej o wiele, szczególnie, że mam wizytę 3 stycznia i chcę podglądnąć kruszynkę :-)

Jak się dowiesz co z tym twardnieniem brzucha to daj znać....
a jak co ja 3 zapytam swojego gina

Do góry