reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
A ja dzisiaj rano poczułam takie wspaniałe kopniaczki ;-) takie bardziej intensywne...ahhh co to za szczęście nosić pod sercem dziecko :-)
zgadzam się z każdym słowem i gratuluję tych wspaniałych kopniaków
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
u mnie kopie tak o 6 ale pojedynczo i jak wstane...potem cisza i o 16 i 20-21 bajlando
Marciaa "bajlado" super to ujęłas hehehe
A ja czekam na mojego Męża z obiadkiem az z pracy wroci... o 15:20 ogladamy ostatnie z mieszkań, które sie nam podoba... chociaż 700 zł miesięcznie czy 1000zł za gaz w sezonie grzewczym troche mnie przeraża :|więc zaczynam sie wahac czy je weźmiemy.
Strzyga ile macie pokoi w mieszkaniu?
A ja czekam na mojego Męża z obiadkiem az z pracy wroci... o 15:20 ogladamy ostatnie z mieszkań, które sie nam podoba... chociaż 700 zł miesięcznie czy 1000zł za gaz w sezonie grzewczym troche mnie przeraża :|więc zaczynam sie wahac czy je weźmiemy.
Strzyga ile macie pokoi w mieszkaniu?
Sarat to strasznie dużo w sezonie grzewczym;/ chyba, że to mieszkanie w bloku, to wiadome. Też trochę się obawiam zimy i grzania gazem w mieszkaniu. Z tym, że z moim ukochanym mieszkamy na swoim od niedawna i nie mieliśmy okazji przekonać się, jak będzie zimą. Ale znajomy mi mówił, że jak miał dziecko to max 300 zł w zimę płacił za ogrzewanie, max to czasem aż w sumie ;]
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
o 15:20 ogladamy ostatnie z mieszkań, które sie nam podoba... chociaż 700 zł miesięcznie czy 1000zł za gaz w sezonie grzewczym troche mnie przeraża :|więc zaczynam sie wahac czy je weźmiemy.
to faktycznie bardzo dużo. a gdzie pozostałe opłaty?
reklama
Podziel się: