reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Donia 1980
ja bym chyba pojechała do szpitala. Może to nic nie groźnego, ale obawy są i się denerwujesz i dzidzię przy okazji.
Ja wolę chuchać na zimne, ale ja to panikara jestem :-)
Będzie dobrze nie denerwuj się tylko, bo szkodzisz sobie i Twojej dzidzi.
W pełni popieram
donia 1980
Fanka BB :)
kchane jesteście
ubieram się i jadę
kierunek Karowa
ubieram się i jadę
kierunek Karowa
Mami91
kchane jesteście
ubieram się i jadę
kierunek Karowa
i słuszna decyzja:-)
Trzymam kciuki, że to nic takiego strasznego:-)
donia 1980
byłam
oczywiście panie cerber wystartowały do mnie z tekstem że do chirurga powinnam iśc a nie ginekologa ehh
no i wszystko ok, serduszko bije jak szalone, kosmówka się nie odkleja
najwidoczniej nadwyrężyłam albo najadłam się za dużo fasolki po bretońsku
ale lekarz bardzo miły, a jak się dowiedział gdzie pracuję to był pełny zrozumienia dlaczego przyjechałam i dlaczego panikuję
oczywiście panie cerber wystartowały do mnie z tekstem że do chirurga powinnam iśc a nie ginekologa ehh
no i wszystko ok, serduszko bije jak szalone, kosmówka się nie odkleja
najwidoczniej nadwyrężyłam albo najadłam się za dużo fasolki po bretońsku
ale lekarz bardzo miły, a jak się dowiedział gdzie pracuję to był pełny zrozumienia dlaczego przyjechałam i dlaczego panikuję
Asteria
Wdrożona(y)
a gdzie pracujesz bo jakos mi ucieklo
donia 1980
w Zakładzie Genetyki, robimy też badania prenatalne, ja prawie nie widuje zdrowych ciąż :-(
Asteria
Wdrożona(y)
w Zakładzie Genetyki, robimy też badania prenatalne, ja prawie nie widuje zdrowych ciąż :-(
oj to podziwiam... i nie dziwie sie ze panikujesz
reklama
mnie czasem kusi czy by nie pojechać sobie na izbę ze zmyślonym bólem brzucha żeby dzidzię podejżeć w poprzedniej ciąży właśnie na izbie się dowiedziałam, że mam dziewczynkę. lekarz robił usg i zapytał czy znam płeć, powiedziałam, że nie a on do końca wizyty się śmiał, że on już wie i nie chciał powiedzieć. Ale jak już wychodziłam to mi powiedział
Podziel się: