reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

donia, pojedź, niech lekarz sprawdzi, czy wszystko jest ok z maleństwem i że Tobie nic nie grozi. Nie ma po co zwlekać, tym bardziej, że ból się nasila. Może po prostu musisz poleżeć i dać odpocząć temu, co ponaciągałaś.

reklama
byłam :)
oczywiście panie cerber wystartowały do mnie z tekstem że do chirurga powinnam iśc a nie ginekologa ehh
no i wszystko ok, serduszko bije jak szalone, kosmówka się nie odkleja
najwidoczniej nadwyrężyłam albo najadłam się za dużo fasolki po bretońsku :-D
ale lekarz bardzo miły, a jak się dowiedział gdzie pracuję to był pełny zrozumienia dlaczego przyjechałam i dlaczego panikuję :tak:

Donia, super że dobre wieści! Warto było się wybrać, a tak byś nie spała po nocy w stresie i myślała nie wiadomo o czym :)

reklama
mnie czasem kusi czy by nie pojechać sobie na izbę ze zmyślonym bólem brzucha żeby dzidzię podejżeć:D w poprzedniej ciąży właśnie na izbie się dowiedziałam, że mam dziewczynkę. lekarz robił usg i zapytał czy znam płeć, powiedziałam, że nie a on do końca wizyty się śmiał, że on już wie i nie chciał powiedzieć. Ale jak już wychodziłam to mi powiedział :)

Do góry