reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
ja trochę mocy czuje, ale jeszcze nie tak bardzo. ale zdarza mi się już wyjść z domu dalej niż do sklepu czyli jest znacznie lepiej:)

Ja wczoraj zakisiłam 10 słoików ogórków na zimę, dziś się wybieram w poszukiwaniu spodni ciążowych, brzuszek mi rośnie szybko, mimo że wagowo przybrałam 1 kilogram.
Od paru dni czuje lekkie łaskotanie w okolicach pępka ale wciąż nie wiem czy to moje maleństwo. Jak odczuwacie ruchy waszych maleństw i od którego tygodnia , napiszcie bo ja nie mam żadnego doświadczenia w tym wględzie.

ja w poprzedniej ciąży pierwsze solidne kopniaki poczułam w 17 tygodniu. moja gin stwierdziła że 17 tydzień na kopniaki to bardzo wcześnie i dodała,że czasami kobiety mylą ruchy dziecka z ruchami jelit.

mnie sie wydaje ze za wczesnie na ruchy. Ja poczulam w pracy < 18 tydzien> ale dziwne uczucie i wiedzialam ze to jest to. Mi sie ostatnio jelita przewracaja i tez mam uczucia dziwne :) ale jeszcze czas

dziewczyny poradźcie
wczoraj wieczorem jakoś niefortunnie się odwróciłam i potwornie mnie zakłuło w brzuchu a później taki palący ból, pomyślałam że może naciągnęłamczy nawet naderwałam ścięgno
ale dzisiaj w ciągu dnia ten ból się nasila, kłuje mnie cała lewa strona, miejscowo i co jakiś czas ale to jest taki nieprzyjemny piekący ból, czy któraś z Was tak miała? moja ginka jest wyjechana na wakacje a ja zastanawiam się czy mam jechać do szpitala, praktycznie niemogę się ruszać i nasila się

reklama
Donia 1980
ja bym chyba pojechała do szpitala. Może to nic nie groźnego, ale obawy są i się denerwujesz i dzidzię przy okazji.
Ja wolę chuchać na zimne, ale ja to panikara jestem :-)
Będzie dobrze nie denerwuj się tylko, bo szkodzisz sobie i Twojej dzidzi.

Do góry