reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

a teraz też masz takie prądy?
dzięki za słowa pocieszenia, ja też w głebi duszy czuję, że będzie dobrze... no i że będzie syn :)

reklama
Też czuję, że będzie syneczek! Możę w poniedziałek się już dowiemy? :)

A ja tak z wagi ciężkiej startuję :). 78 kg przed, teraz mam 80, więc nie jest jak narazie źle! :). Ale nie wyobrażam sobie końcowej.
Przy pierwszym była waga startowa 60 i skończyło się na 85! Dlatego teraz uważam co jem i ile, bo nie chcę ważyć 100 kg... Brr, przeraża mnie taka waga ;(. Nawet mój mąż jest lżejszy ode mnie...

Edit... Za dużo zakładek na raz i się pogubiłam i źle wpisałam! :). Ale zostanę tutaj już :)>

Ostatnia edycja:
donia 1980 nie wiem czy mam tak jak Ty bo ja znowuz mam czasem takie dziwne uciski miedzy pochwa a odbytem, dziwne uczucie. tez nie wiem co to... pojawiaja sie zadko ale sa :p

Witajcie,
mam takie pytanie: czy wokół piersi (u mnie akurat prawej) macie zaczerwienienie? Zapomniałam się zapytać mojego ginekologa, mam to już od dłuższego czasu. Trochę się martwię, bo pierś jest bardziej bolesna i jakby gorąca :)
Czy Wy też bolą piersi w nocy, tak, że problem jest ze snem? Już myślałam, że wystarczająco urosły i teraz mniej będą odczuwalne, a jest odwrotnie.
Pozdrawiam

mnie bola jak je splaszcze, po prostu jak na brzuchu spie.
W poprzedniej ciazy maz mial zabronione ich dotykania, bo non stop je czulam.
Moje wygladaja normalnie sa troche ciemniejsze, kolor po poprzedniej ciazy mi zostal.

Dziwne, odczucie bolu i goraca zwykle towarzyszy jakiemus zapaleniu, w sumie powinnas to z lekarzem duska skonsultowac

mnie piersi bolały do 10tc, teraz trochę mniej, czasem swędzą, ale wczesniej to małż miał zakaz dotykania, a bolały szczególnie w nocy

reklama
Do góry