reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Hej
w poniedziałek mam wizytę, więc zapytam o piersi. Codziennie sprawdzam, czy powiększa się zaczerwienienie, ale jest takie samo. Nie wiem, może taka moja uroda :) Na szczęście nie mam innych dolegliwości, no może poza niechęcią do obiadów :) pozdrawiam

reklama
Witam,
Ja ostatnio miałam ochotę na omlety, banany i wszystko co kwaśne, teraz na topie są czereśnie i fasolka szparagowa. :-)
Mnie dla odmiany bardziej mdli wieczorem niż rano i faktycznie po różnych zachciankowych potrawach jestem bardzie wzdęta. :no:
Startowałam z wagi ciężkiej 78 kg i po trzech miesiącach dalej mam 78 kg. Muszę porozmawiać z lekarzem czy to jest dobrze.
Zaraz lecę do sklepu bo mam ochotę na bułkę z kapustą albo z pieczarkami może kupię sobie jeszcze coś na tak zwane przekąski- w pracy jem pieczywo chrupkie pełnoziarniste a w domu krakersy lub paluszki. :laugh2:

normalne, ze nie przytylas, adak niektore w ogole traca na wadze, a niektore przybieraja mocno, zalezy od mdlosci. Nie wiem jakie bmi masz, ale jesli jest dosc wysokie to nie jest wskazane bys za duzo przybrala na wadze.

napisalas o pieczarkach i naszla mnie chec na zapiekanki:-D

Ostatnio mam taką maksymalną zachciankę na serki homogenizowane, takie zwykłe, waniliowe, że już normalnie nie wyrabiam:-) NIe może być dnia bez tego serka rano:) Ciągle mi ich mało, powinni produkować takie conajmniej kilogramowe opakowania:) I to takie typowo ciążowe jest, bo wcześniej nie przepadałam za tym produktem nigdy.

no ja dzisiaj poszłam do sklepu po wodę.. a kupiłam pączka, chrupki, śledzie i kukurydze! no i małą wode pomarańczową:D i już prawie nic mi z tego nie zostało:(

reklama
ja mamochotkę na cheesburgery z maca ale nie jadam ich...
no i na te pierogi z mieskiem albo kapustką ktorych nie mogę się doprosić :-)
u mnie dalej buleczka z białym serkiem i papryczką no.1 :)))))))

Do góry