reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
A ja od piątku miałam taką chęć na bigos, że wczoraj w sklepie A. jak zobaczył w słoiczku to postanwił kupić mi:-D Ale ślina to leciała już w sklepie:-p i do tego zachciankowe (moje i A.) frytki:-D mmm pycha:-) po czym zagryzłam wszystko ptasim mleczkiem...

Też tak macie, że jak zjecie coś zachciankowego to strasznie brzuch wywala???
Bo mój jak zjem coś normalnego to taki normalny :-D A jak zjem coś na co mam straszną chęć to wywala i dwa razy większy:-p A pytam, bo z Luśką zachcianek nie miałam i nie wiem jak to wygląda:-D

Dziewuszki- super, że się odnalazłyście w tak wielkim mieście jeszcze przez przypadek:-D

ja mam zachcianek mnóstwo ale tylko do południa. wieczorami nic a nic nie jem, po prostu 0 apetyt.

a ostatnio hitem numer 1 u mnie jest cebula cukrowa. jem kanapki same z cebula lub dla urozmaicenia z pomidorem :)

A ja mam takie pytanko:-p
Z góry prosze się nie gniewać:-D

Czy Waszym Panom rosną już brzuszki???
Bo ja zaobserwowałam u mojego A. jakiś czas temu już, że ciut się powiększył, a teraz jeszcze bardziej:-) I się wczoraj śmialiśmy z naszych brzuszków:-p:-)

Hehe :-D Nieźle :-) No mojemu mężowi nie rośnie brzuszek, w I ciąży też mu nie urósł, ale on jest ogólnie dość szczupły i ma to już w genach, więc może dlatego.

Witam Was Wszystkie bardzo serdecznie i na wstępie pragnę serdecznie pogratulować :) :)
Jestem tu nowa, baaa to mój pierwszy post, ale chciałam Wam opisać moje dolegliwości. Tak więc zaczynam: ból piersi niewielki, za to mdłości okropne, a do tego od czasu do czasu wymioty. Tak i to jest właśnie najgorsze potrafię wymiotować 36 godz pod rząd co pół godziny. Na szczęście zdarzyło mi się to jak narazie 2 razy, ale mam nadzieję, że już nie wróci. A co do imbiru jest cudowny, ale niestety tylko przy mdłościach, przy wymiotach nic nie jest w stanie mi pomóc :(

reklama
_PAULINA_ witam Ciebie ... zostań z nami i odzywaj się częściej! co do dolegliwości to ja jestem tą szczęściarą, która nie miała żadnych wymiotów, mdłości itp ... ale uważam, że powinnaś powiedzieć Twojemu lekarzowi o tym co Ciebie spotyka. Póki co głowa do góry i życzę wszystkiego dobrego!!

Do góry