reklama
Tak tam prowadzę;D. Rodziła tam moja przyjaciółka w październiku i była zadowolona więc i ja się tam zapisałam ;D. Poza tym jestem zawodowo związana z ochroną zdrowia i powiem, że bardzo mi się podoba to jak mnie traktują mimo, iż nie wiedzą , że jestem koleżanką po fachu.
Asteria
Wdrożona(y)
Dziewczyny a ja dzisiaj "wysiadam"...tak cieszyłam się, że nie towarzyszą mi wymioty, a dzisiaj całe śniadanko "wyszło" z powrotem;-/ aż odechciewa mi się jeść... najgorsze są poranki, ale damy jakoś rade;-)
pozdrawiam;-)
Spokojnie jeszcze tylko chwila... i bedzie po wymiotach
No jeszcze trochę i najprzyjemniejszt trymestr, przynajmniej tak moja mama mówi
Ja mdłości ani nic innego na szczęście nie miałam, ale za to śpię gdzie się da Mi już powoli przechodzi, bo nawet jestem dumna z siebie i obejrzałam cały wieczorny film
Ja mdłości ani nic innego na szczęście nie miałam, ale za to śpię gdzie się da Mi już powoli przechodzi, bo nawet jestem dumna z siebie i obejrzałam cały wieczorny film
ona_ona
Fanka BB :)
reklama
nice-girl
Fanka BB :)
Nice-girl właśnie wróciłam z pracy i wrzuciłam w siebie paczkę pistacji, kawal krakowskiej, wafelki kokosowe a teraz kończę 10 pierogów z grzybami i kapustą zajęło mi to jakieś 15-20 minut. Przebij to !
Wymiękam - jesteś lepsza ode mnie Ja co prawdą ciągle głodna, ale jem mniejsze ilości na raz, tyle tylko że jem prawie non-stop z małymi przerwami ;-)
Podziel się: