reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
Ja właśnie wróciłam z cukierni, dziś ogromną zachciankę mam na jagodzianki:-) Prawie, że pobiegłam po nie tak mi się chciało. Minęła już chęć na ogórki i to całkowicie, teraz tylko słodkie mogłabym wcinać:-)

do 0,5%....Czyli mniej niż syrop na kaszel dla dzieci....Kocham Karmi ale staram się opanować...No i średnio mi wychodzi - wypiłam 4 sztuki w dwa tygodnie czyli tyle ile w ciągu ostatniego roku.
Poza tym alkoholu nie pijam niezależnie od tego czy jestem w ciąży czy nie - nie lubię

Ja jutro idę do szpitala, żeby dostać kroplówkę wzmacniająca i nawadniająca... Bo w ciągu 3 tygodni schudłam już 3 kg i to wszystko przez mdłości w wymioty... Mój M. się śmieję, że to może bliźniaki skoro mnie męczy 2 razy bardziej jak przy Tomku :\

Magdaleno ja też mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze, że dojdziesz do siebie;) ze mną może być czasami tak samo, bo prawie nic nie potrafię jeść przez te moje mdłości a dzisiaj jeszcze doszły wymioty...;/

cześć Mamusie:-)
ja ostatnio jem ogórki przegryzam je pączkiem hehehe, w ostatniej ciąży tak miałam że strasznie smakowały mi ogórki kiszone z bitą śmietaną:-p

reklama
Do góry