moja córa jak ciągnęła za pępowinę to pępek mi wsysało do srodka wraz z ok 1cm skóry wokół niego. nigdy tego nie zapomnę
reklama
Kasia_ZG
Fanka BB :)
jak Boga kocham wykończą mnie te zgagi :-( meczy mnie już po wszystkim, zasnąć nie mogę, a w nocy co chwile się budzę z odruchami wymiotnymi :-( gdyby nie zgaga to mogłabym powiedzieć że czuję się świetnie w ciąży. Wyniki super, apetyt na 102 i nic mnie nie boli tylko ta zgaga...
fazerkamm
ja za to słyszałam że bardzo skuteczne jest zjedzenie dwóch łyżeczek majeranku
caligo2000
Początkująca w BB
Taka głupia dolegliwość. Mam w środku tak jakby bąbel powietrza, na wysokości żołądka. Mogę się najeść do syta a i tak mam dotkliwe wrażenie że czegoś mi brakuje :-( Zazwyczaj zalewam to sokiem ale i tak niewiele pomaga... A więcej zjeść już po prostu nie daję rady. Może któraś zna na to jakiś sposób? Nie wiem czy to normalne...
aga3004
ja za to od tygodnia mam nocne skurcze łydek i cierpnące pięty :-(
wczoraj gin powiedział, że mam brać magnez więc czas zacząć kurację
wczoraj gin powiedział, że mam brać magnez więc czas zacząć kurację
reklama
caligo2000
Początkująca w BB
j_asia: Dobrze wiedzieć, że to nie tylko ja. To pewnie nic strasznego tylko trochę upierdliwe uczucie ;-) Ja mam wizytę dopiero 6 października ale na pewno zapytam i dam znać czy można na to coś zaradzić.
aga3004: Magnez na pewno Ci pomoże(!) Od zawsze cierpiałam na skurcze mięśni i magnez zawsze dawał rade,. Nie od razu ale po kilku dniach na pewno poczujesz różnicę. Ponadto bardzo poprawia samopoczucie więc jak najbardziej polecam Powodzenia!
aga3004: Magnez na pewno Ci pomoże(!) Od zawsze cierpiałam na skurcze mięśni i magnez zawsze dawał rade,. Nie od razu ale po kilku dniach na pewno poczujesz różnicę. Ponadto bardzo poprawia samopoczucie więc jak najbardziej polecam Powodzenia!
Podziel się: