reklama
Vileyka, ja też miałam kilka razy śluz w postaci gęstej galaretowatej bryłki i również pytałam o to moją ginkę, ale powiedziała że dziwne upławy są normalne w ciąży, o ile nie mają podejrzanego koloru (podbarwione krwią, ropą), ostrego innego niż zwykle zapachu, albo nie towarzyszy im swędzenie, pieczenie czy bóle.
Z drugiej strony zakażenia mogą przechodzić zupełnie bezobjawowo. Ja tak mam: nic mnie nie bolało, nie piekło, śluz jak zwykle, a na posiewie wyszła mi bakteria E.coli, którą teraz muszę wyleczyć antybiotykiem
Z drugiej strony zakażenia mogą przechodzić zupełnie bezobjawowo. Ja tak mam: nic mnie nie bolało, nie piekło, śluz jak zwykle, a na posiewie wyszła mi bakteria E.coli, którą teraz muszę wyleczyć antybiotykiem
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja czesto mam taka galaretke...luuuz )))
ja czesto mam taka galaretke...luuuz )))
Chyba (ś)luuuz...? ;-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
luz śluz
Kasia_ZG
Fanka BB :)
dziewczyny a nasza mała skacze w brzuchu jak szalona :-) podnoszę dzisiaj piżamkę do góry patrzę a mi się brzuch rusza... niesamowite...
Ostatnio przed zaśnięciem bardzo dużo myślę o tym jak to będzie, jak sobie poradzimy w tej nowej dla nas sytuacji i czy po prostu damy rade ale myślę że pewnie nie jedna z Was też tak ma ;-)
Ostatnio przed zaśnięciem bardzo dużo myślę o tym jak to będzie, jak sobie poradzimy w tej nowej dla nas sytuacji i czy po prostu damy rade ale myślę że pewnie nie jedna z Was też tak ma ;-)
Vileyka, no to zaciskamy nóżki, pozycja horyzontalna i pełen relaksik (przynajmniej na tyle na ile się da). A Viorcią ma się kto zająć? Mam nadzieję że masz jak wyleżeć...
Ja od piątku robię sobie dla odstresowania relaksacyjne ćwiczenia oddechowe. Pomaga
Ja od piątku robię sobie dla odstresowania relaksacyjne ćwiczenia oddechowe. Pomaga
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
dziewuszki bo mnie zaczęło kłuć nad pępkiem po prawej stronie czy Wam się też tak zdarza? wcześniej czasami mnie kuło w tym miejscu to jak byłam na usg ostatnio to pytałam się lekarza co to jest to powiedział mi że to nic nie jest.. i dzisiaj w nocy jak chciałam się przekręcić na prawy bok to mnie kuło bardzo.. później przestało.. po południu mnie znowu zaczęło kuć, raz zakuło mocno.. mały jak zaczął kopać koło tego miejsca to przestało boleć.. a teraz znowu zaczyna :/
Podziel się: