reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

Ja bylam wczoraj na wizycie babka mnie zwazyla i przy wzroscie 172cm waze obescnie 68.8 o_O mam zalamanie nerwowe nomalnie :/ a napomne ze slodyczy pawie wogole nie jadam bo nie lubie, i nie pije nic ze slodkich napojow tylko wode.... A na liczniku juz prawie 11kg wiecej o_O

reklama
Ja bylam wczoraj na wizycie babka mnie zwazyla i przy wzroscie 172cm waze obescnie 68.8 o_O mam zalamanie nerwowe nomalnie :/ a napomne ze slodyczy pawie wogole nie jadam bo nie lubie, i nie pije nic ze slodkich napojow tylko wode.... A na liczniku juz prawie 11kg wiecej o_O

Wirginia nie przejmuj się. Ja przy 174 cm ważę w tej chwili 70 kg. Generalnie tez jestem załamana tą wagą ale wydaje mi się, że nie jem dużo więcej niż zawsze a regularnie przybieram :-/ skoro nie mam na to wpływu to już mam to w d...e :p dwa razy w sumie schudłam te dodatkowe 20 kg, które przybrałam w ciążach to może i teraz dam radę.

Wirginia nie przejmuj się. Ja przy 174 cm ważę w tej chwili 70 kg. Generalnie tez jestem załamana tą wagą ale wydaje mi się, że nie jem dużo więcej niż zawsze a regularnie przybieram :-/ skoro nie mam na to wpływu to już mam to w d...e :p dwa razy w sumie schudłam te dodatkowe 20 kg, które przybrałam w ciążach to może i teraz dam radę.

tez tak myślę, jem tyle co zawsze a waga cos przyspieszyła, no trudno, będę sie martwic po porodzie:baffled:

Ja jestem niecałe 6kg na plusie. No chyba, że liczyć spadek wagi z pierwszego trymestru, to więcej o 2kg ;)

Wczoraj znalazłam na BFF wykres dziewczyny, która w 23 tyg jest -1kg zaczynając z wagą 50kg. Jak to jest możliwe kurcze?

Ja jestem niecałe 6kg na plusie. No chyba, że liczyć spadek wagi z pierwszego trymestru, to więcej o 2kg ;)

Wczoraj znalazłam na BFF wykres dziewczyny, która w 23 tyg jest -1kg zaczynając z wagą 50kg. Jak to jest możliwe kurcze?

Ja mam22/23 tc i mam schudlam 1,5 po czym to wrocilo wiec jestem na zero a jem normalnie , czasem i sobie pozwalam na lakomstwo a waga stoi w miejscu - nie mam anemi ani nic a malutka normalnie przybiera na wadze

ee tam dziewczyny, czym wy sie przejmujecie, ja mam 170 i waze juz 83 i mam w d... jakos bedzie hehe pozniej sie bede martwic jakby nie spadało ;)

Ja jak ostatnio się warzyłam to miałam +4kg, teraz pewnie mam 4,5 albo i 5 aleeeee patrzcie, dalej się mieszcze w te same ciuchy :D więc nie wiem o co chodzi z tą wagą, chyba zepsuta! :p
aviary_2015_06_18_11_22_45.jpg

Załączniki

• aviary_2015_06_18_11_22_45.jpg
    aviary_2015_06_18_11_22_45.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry