reklama
U mnie to jest tak, że waga przed ciążą była niewiele mniejsza od 60kg ale jeśli jadłam mniej słodyczy to trochę spadała. Ale że ja lubie bardzo bardzo słodycze to raczej nie bywało to zbyt często no ale teraz staram się te słodycze zastąpić owocami ale tak poza tym to jem jak wcześniej (czyli aż się najem, głodna nie chodzę). więc może tak słabo przybieram przez te odstawienie (of kors nie całkowite) słodyczy. W sensie ja nie jem mniej zwykłego jedzenia, nie odchudzam się. Poprostu staram się jeść zdrowiej. Mam nadzieję, że mój organizm nie wytwarza tych okropnych toksyn szkodzących bobasom. Dream , jak myślisz?
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Colly ja nie przytylam nic jeszcze i gin pow ze nie ma sie czym martwic bo malutka rosnie prawidlowi
A daj spokój, wg tego kalkulatora powinnam ważyć 75kg a ważę 81
Hahahahahahahahahahahahahahhahahahaha padłam hahahahahahahaha
reklama
Nie wiem, policz sobie kalorie A ile Ty ważysz i ile masz wzrostu? Albo nawet lepiej - przypomnij sobie ile ważyłaś na początku ciąży i pomnóż tę liczbę kilogramów przez przelicznik 26,4. Czyli na przykład ja ważyłam przed ciążą 71kg to powinnam zajadać około 1900kcal żeby utrzymać wagę. Ale po zajściu w ciążę dodajesz około 300kcal dziennie po 3 miesiącu. Więc jeśli znasz mniej więcej kaloryczność tego co spożywasz to dość łatwo policzysz sobie czy masz odpowiednią ilość kaloriiU mnie to jest tak, że waga przed ciążą była niewiele mniejsza od 60kg ale jeśli jadłam mniej słodyczy to trochę spadała. Ale że ja lubie bardzo bardzo słodycze to raczej nie bywało to zbyt często no ale teraz staram się te słodycze zastąpić owocami ale tak poza tym to jem jak wcześniej (czyli aż się najem, głodna nie chodzę). więc może tak słabo przybieram przez te odstawienie (of kors nie całkowite) słodyczy. W sensie ja nie jem mniej zwykłego jedzenia, nie odchudzam się. Poprostu staram się jeść zdrowiej. Mam nadzieję, że mój organizm nie wytwarza tych okropnych toksyn szkodzących bobasom. Dream , jak myślisz?
Hłe hłe hłeHahahahahahahahahahahahahahhahahahaha padłam hahahahahahahaha
Podziel się: