reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Do jakiego wieku wolno myc dziecko

No dlatego uważam, że troll. Przecież to się kupy nie trzyma. To tak jak jakbym nie mieszkała we Francji, mówiła słabo po francusku, ale na francuskim forum szukała porady. Zajebiście logiczne 🙄

Teraz już nawet trollom trzeba wykazywać szerokie zrozumienie i chęć wsparcia. Wszystko w imię poprawności

reklama
Teraz już nawet trollom trzeba wykazywać szerokie zrozumienie i chęć wsparcia. Wszystko w imię poprawności
Przeginasz już w każdą możliwą stronę. Jakoś w żadnym z Twoich poprzednich wpisów nie widziałam,że zarzucasz autorce pytania bycie trollem. Jeśli tak uważasz to Twoje rady są o kant du.... Więc czemu dalej się tu udzielasz? Daj na wstrzymanie i zgłoś do moderatora o zamknięcie wątku.

Przeginasz już w każdą możliwą stronę. Jakoś w żadnym z Twoich poprzednich wpisów nie widziałam,że zarzucasz autorce pytania bycie trollem. Jeśli tak uważasz to Twoje rady są o kant du.... Więc czemu dalej się tu udzielasz? Daj na wstrzymanie i zgłoś do moderatora o zamknięcie wątku.

Bo mogę 🙋‍♀️

Obrzydliwe i tyle w temacie. Na bank troll. Poza tym, niby szuka pomocy, bo nie wie co zrobić… Jak to? Zostawiasz dziecko w łazience i myć się, a nie go jeszcze zabawiasz (już próbuję sobie wyobrazić, że to dziecko ma lat kilka, a nie 14 🤢). Bez przesady… Mam syna lat 17 i córkę lat 14 i dla mnie to obrzydliwe! Jaka rada? Zostaw dziecko w łazience, niech myje się samo. Masz 20 minut, potem spuszczasz wodę w wannie i wyłazi. Kto tu jest rodzicem w tym domu? Zlitujcie się 🤦‍♀️
Troll i to w dodatku z zapędami. Nikt normalny takich pytań nie zadaje, nie wierze w to xD Lepiej chyba zostawić wątek w spokoju i nie dawać pożywki trollowi.

To może lepiej dać autorce pytania jakąś poradę, może psycholog? Skoro zadała takie pytanie w internecie to widzi, że to jest też problem. Więc nazywanie jej pedofilem moim zdaniem jest nie na miejscu. Ale najlepiej wylać na nią wiadro pomyj bo przeciez każdy tutaj jest anonimowy.
I dodam jeszcze raz, nie uważam, że to jest ok. Ale ubliżanie komuś nie jest pomocą. Tylko pokazaniem jaki ktoś jest prawy bo tak nie robi.
Więc weźcie się dziewczyny w garść i pomóżcie.
gdyby autorka była normalna, to sama by to dawno ukróciła.

reklama
Do góry