reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Do jakiego wieku wolno myc dziecko

No naprawdę bo fakt, że się nastolatków nie podgląda pod prysznicem to jest az powód żeby w internecie afiszować się swoją prawością 🤦‍♀️
Pomagam, polecam wysłać cała rodzinę na leczenie psychiatryczne, a dziecko objąć opieką kuratora.
To w takim razie na co czekasz? Dałaś wcześniej taką radę? Może jak masz czas to ustal co to za osoba i naślij na nich kuratora, MOPS, policję.

reklama
Weźcie przeczytajcie jeszcze raz post autorki - przeciez ona wyraźnie pisze, że ma z tym problem i nie wie co robić. Że dla nie to też nienormalne. Że źle się z tym czuje. Skoro napisała to szuka rady jak sobie z tym poradzić.
Serio uważacie, że pedofil szukałby info na forum jak to skończyć??? No bez jaj.
Szok co Wy tu wypisujecie.

Zresztą na sam koniec i tak myślę, że to troll, bo nastała cisza w temacie ze strony autorki.

To w takim razie na co czekasz? Dałaś wcześniej taką radę? Może jak masz czas to ustal co to za osoba i naślij na nich kuratora, MOPS, policję.

Tak zrobię jasani. Dokładnie tak. Ale myślałam, że skoro Ty jesteś taka prawa i taka pomocna to po prostu już to zrobiłaś. Przecież chyba nie przyszłaś się tylko afiszować w internecie swoją dobrocią

Ej... A swoją drogą... Nie mieszka w Polsce, nie mówi dobrze po polsku. To dlaczego wchodzi na polskie forum?

Obrzydliwe i tyle w temacie. Na bank troll. Poza tym, niby szuka pomocy, bo nie wie co zrobić… Jak to? Zostawiasz dziecko w łazience i myć się, a nie go jeszcze zabawiasz (już próbuję sobie wyobrazić, że to dziecko ma lat kilka, a nie 14 🤢). Bez przesady… Mam syna lat 17 i córkę lat 14 i dla mnie to obrzydliwe! Jaka rada? Zostaw dziecko w łazience, niech myje się samo. Masz 20 minut, potem spuszczasz wodę w wannie i wyłazi. Kto tu jest rodzicem w tym domu? Zlitujcie się 🤦‍♀️

Tak zrobię jasani. Dokładnie tak. Ale myślałam, że skoro Ty jesteś taka prawa i taka pomocna to po prostu już to zrobiłaś. Przecież chyba nie przyszłaś się tylko afiszować w internecie swoją dobrocią
Skończę już dyskusję z Tobą. Naprawdę nie ma sensu. Ja nie sugerowałam żadnego kuratora. Tylko pomocy psychologa bo dla mnie to nie jest objaw pedofilii jak to Wy uważacie. Ewidentnie jest jakiś problem, ale to być może można inaczej rozwiązać.

Weźcie przeczytajcie jeszcze raz post autorki - przeciez ona wyraźnie pisze, że ma z tym problem i nie wie co robić. Że dla nie to też nienormalne. Że źle się z tym czuje. Skoro napisała to szuka rady jak sobie z tym poradzić.
Serio uważacie, że pedofil szukałby info na forum jak to skończyć??? No bez jaj.
Szok co Wy tu wypisujecie.

Zresztą na sam koniec i tak myślę, że to troll, bo nastała cisza w temacie ze strony autorki.
Przeczytałam post 5 razy i nie rozumiem dlaczego ta mama nie reagowała wcześniej a dopiero teraz? Czy wpływ na to ma jej zaawansowana ciąża i to że jest mniej ruchliwa, szybciej się męczy i zabawy z synem już ją męczą? Ja odnoszę takie wrażenie.
Co do pedofili to napisałam poprostu że kobiety też się nimi okazują. Poleciłam film i tyle w temacie.
Uważam że problem autorki postu jest w emocjach i uczuciach i że niestety nawet nie do końca świadomie krzywdzi swoje dziecko.

A ja uważam, że zachowania pedofilskie to nie tylko dotykanie dzieci w miejsca intymne i nakłanianie do seksualnych czynności. To także wkraczanie z butami w ich strefę intymną. I nie zamierzam się tłumaczyć z mojej opinii. Jeśli ktoś nie szanuje intymności dziecka, to ma problem ze swoją seksualnością i tyle.

reklama
Ej... A swoją drogą... Nie mieszka w Polsce, nie mówi dobrze po polsku. To dlaczego wchodzi na polskie forum?
No dlatego uważam, że troll. Przecież to się kupy nie trzyma. To tak jak jakbym nie mieszkała we Francji, mówiła słabo po francusku, ale na francuskim forum szukała porady. Zajebiście logiczne 🙄

Do góry