reklama
ja chodze prywatnie..
polecila mi kolezanka klinike boramed. Chodze do dok. Tadeusza Issat. Podoba mi sie opieka tej kliniki. Malo tego moge duzo interesujacych art. przeczytac, a nawet poradzic sie
ooo ja znam ta klinike tylko chodze tam do doktora W. Grzybowskiego. Polecam rowniez, bardzo mila opieka ginekologiczna i nie tylko. Ostatnio bylam u stomatologa i robilam porzadek z zabkami a raczej moim kamieniem, mam juz spokoj do konca ciazy
poziomkowa
Fanka BB :)
prawda jest taka, ze kazda z nas ma inne oczekiwania jesli chodzi o lekarza, ja niestety nie polecilabym nikomu nfz bo po tym co przeszlam z tymi lekarzami to tylko wystrzelac, jedyne co to szpital rewelacja, natomiast kontrole i prowadzenie ciazy tylko prywatnie, jak poszlam do kilku lekarzy po zwolnienie ze wzgledu na moje zwyrodnienie kregoslupa, ktory niestety nie dawal mi zyc nawet przed ciaza, to zaden z lekarzy nawet na przeswietlenie nie spojrzal, tylko mi powiedzial ,ze ciaza to nie choroba i mam sobie kregoslup masowac barany jedne
K
kajene
Gość
Ja chodzilam w 2 ciąży prywatnie do lekarza który pracowal w szpitalu gdzie chcialam rodzic-opieka w trakcie ciazy, porodu i na poloznictwie zupelnie inna niz jak chodzilam w pierwszej ciazy na NFZ
Ja chodziłam do ginekologa prywatnie a to dlatego, że na fundusz do mojej Pani dr dostać się jest bardzo ciężko, nie ma terminów. A jak już się człowiek doczeka to w kolejce bywa, że nawet 5 h spędzić. Dla mnie wymiotującej jak kotka taki czas oczekiwania był zbyt długi.
reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Ja tez prywatnie chociaz kasy duzo nie mamy, ale dostanie sie panstwowo do dobrego ginekologa graniczy z Cudem, a prywatnie u nas az tak duzo nie kosztuje 60zl razy ok dwie wizyty w miesiacu daje 120zl wiec nie tak zle, jak probowalam sie panstwowo zapisac do mojego lekarza to dopiero na 9 luty bylo, i szanowne Panie rejestratorki nie mogly nic poradzic, ze sie bardzo zle czuje, pierwszy wolny termin byl takowy i juz, poszlam prywatnie, potem pojde panstwowo tego 9 lutego, bo tylko po skierowanie na wyniki, a potem znow prywatnie. a ten lekarz do ktorego chodze jest rewelacyjny, zreszta odbieral moj pierwszy porod tez- cc.