reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Dzień dobry!!!
Ja powazeniu. Nie mogłam sie już doczekać :)
U mnie prawie 2 kg w dół. Czyli razem prawie 8,5 kg sadelka za mną :D
Super uczucie. Teraz wiem po co sie odchudzam i cwicze.
Zdawac raport natychmiast:)

Dzisiaj przerwa, mięśnie odpoczywają:)

reklama
Dobry! Milka wielkie gratulacje!! Wow, to jest wynik!!!

U mnie niestety wielkich zmian nie ma, cos jakby sie chwieje nizej, ale poki co trzyma sie ta sama waga co sprzed tygodnia. :nerd: W sumie wcale mnie to nie dziwi, bo malo cwiczylam w tym tyg.

Ale... W moim salonie stoi juz piekny, srebrny rycerz i juz 10 min zaliczylam przed sniadankiem i lecialo ze mnie jak spod rynny. Super!! Napewno bede czesto wskakiwac. Musze tylko poczytac troche, od jakiego stopnia heart rate sie spala najwiecej tluszczu , to sie chyba liczylo jakos wzgledem wagi ciala...

A jak u was dziewczyny? Mam nadzieje, ze wieksze sukcesy niz u mnie!

Pozdrawiam z nad miski z zielenina :*

Dzien dobry :D

Milka no to jest wynik :) super, u mnie po tygodniu diety, i kilku cwiczeniach 5 kg mnie oczywiscie wszystkiego razem, jestem bardzo zadowolona, teraz odczekam miesiac i znowu dieta, obecnie hula hop i cwiczenia :)

hejka

dziewczyny jestem z Was bardzo dumna, idziecie jak burza.... trzymam kciuki oczywiscie za osiągniecie celu..... ja nie wiem czy miałabym w sobie tyle dyscypliny ale pewnie gdyby mi zalezalo zeby duzo schudnac pewnie inaczej by to wyglądalo :)

ja jak mówiłam przestałam jeść słodyczne i od wtorku 1 kg poszedł heheh w miedzy czasie ograniczyłam konsumpcje chleba i wprowadziłam ryżowy chlebek :) no nic zobaczymy czy sie ruszy :)

Ayni, ja o sobie zbytnio nie widze, chociaz zmiescilam sie w spodnie z wysokim stanem :D i nic mnie nie piluje :) wiec moze, a moj B. to juz zauwazyl, i mowi ze mam duzo mniejszy brzuch :)

minie @ i zaczne intensywniej cwiczyc, i jesc normalne posilki 5-6 razy, oczywiscie zdrowsze :)

Madzia kg to duzo, widzisz co te slodycze robia :D

Berni no zwłaszcza ze ja potrafiłam wieczorkiem zjesc paczke ciastek i zagrysc chipsami i czasami tak co wieczór :) ah miałam sie nie przyznawać ale naprawde ostatnio dużoooo tego pochłaniałam:)

U mnie poki co 63,5 i jak stanelo tak stoi. :baffled: niestety teraz przez sniegi nie jezdze rowerkiem do pracy wiec pewnie jeszcze sobie poczekam... czyli lacznie 0,5 kg mi spadlo :-D szkoda ze dzis na impreze nie ide, bo moze znowu bym cos spalila :-D (chodzi mi oczywiscie o kalorie :p) lol

reklama
Milka super temat zalozylas!! bardzo mi sie podoba, pomimo tego, ze ja nie musze z niczym walczyc bo moja waga jest super extra, to trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie udalo:tak: napewno odlozone kilogramy tu i tam to nie jest tragedia, ale jak mozna wygladac lepiej to czemu nie? najwazniejsze dobre samopoczucie i swiadomosc, ze mozna sie wcisnac w kazdy mozliwy ciuch :-) u mnie waga wskazuje 53kg przy 168cm, a przed ciaza wazylam 57kg. Naomi wyssala ze mnie wszystko co mozliwe :-)

Bede was dopingowac!!

Do góry