reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Dzien dobry
ja dzisiaj mam zakwasy... ;/ tylko niewiem po czym, wczoraj tylko posprzatalam i troche pokicalam, a dzisiaj masakra ;d
Ayni a co ty tam tanczysz?
ja dzisiaj mam zakwasy... ;/ tylko niewiem po czym, wczoraj tylko posprzatalam i troche pokicalam, a dzisiaj masakra ;d
Ayni a co ty tam tanczysz?
Ayni ja mam cos podobnego:
York X Aspire - Ceneo.pl , tylko innej firmy
Ten Twoj wyglada na solidny raczej. Jesli chcesz znac moje zdanie to lepiej kupic solidny i moze troche drozszy. Ten moj niby porzadny a jak szybko jade to sie chwieje troche.
Ja dopiero zaczynam za chwilke cwiczyc. Dzisiaj od rana bylo pare spraw do zalatwienia. Nawet sniadanie jadlam o godz 14
York X Aspire - Ceneo.pl , tylko innej firmy
Ten Twoj wyglada na solidny raczej. Jesli chcesz znac moje zdanie to lepiej kupic solidny i moze troche drozszy. Ten moj niby porzadny a jak szybko jade to sie chwieje troche.
Ja dopiero zaczynam za chwilke cwiczyc. Dzisiaj od rana bylo pare spraw do zalatwienia. Nawet sniadanie jadlam o godz 14
A ten chyba lepszy, co? Jak myslicie? Tutaj widac wyswietlacz. A na tym pierwszym nie ma informacji o maksymalnej wadze i w ogole nie bylo parametrow...
Christopeit CS 5 crosstrainer? Bestel nu bij wehkamp.nl
Christopeit CS 5 crosstrainer? Bestel nu bij wehkamp.nl
wydaje mi sie, ze taki lepszy bo jak nie bedziesz miala sily machac rekami to zawsze mozesz sie oprzec :-) ja tak robie
Ja po turbo spalaniu z Ewka :-) Chyba musze sobie zrobic chociaz jeden dzien przerwy bo mam mega zmeczone miesnie
Ja po turbo spalaniu z Ewka :-) Chyba musze sobie zrobic chociaz jeden dzien przerwy bo mam mega zmeczone miesnie
Dziewczyny ale jestem happy! Co dwie głowy to nie jedna ale moj mężu jak się dowiedział że chce orbitrek to mi tak załatwił że będę miała jutro rano o 9. Ta sama firma co na wekhkamp tylko inny model. Yeeeyy!!
Milka , kobieta nie wie czego chce dopóki nie zobaczy tego u innej kobiety
Milka , kobieta nie wie czego chce dopóki nie zobaczy tego u innej kobiety
hejka dziewczynki
milka ja tez pozno jadlam sniadenie, po 12
ayni ja mam orbitrek podobny do tego drugirgo
Moje sniadanko to jajecznica z cebulka podduszona, obiadek to wolowinka duszona z kefirkiem, a kolacyjka szynka z kurczaka posmarowana serkiem topionym i kefirtk
Chcialam dzis pocwiczyc, ale................., wlasnie znow ale, jestem chora, zaczelam rozgrzewke i zaczelo mnie dusic jak starego gruzlika. Moj organizm chyba nie chce cwiczyc
Tylko maz sie trzyma, mala zaspikaczona, srednia kichajaca a ja mega kaszlaca
to co dziewczynki jutro wazenie.
ja wage dzis zakupilam.
mam nadzieje ze syropki na kaszel i tabletki nie beda mialy wplywu na dietke
milka ja tez pozno jadlam sniadenie, po 12
ayni ja mam orbitrek podobny do tego drugirgo
Moje sniadanko to jajecznica z cebulka podduszona, obiadek to wolowinka duszona z kefirkiem, a kolacyjka szynka z kurczaka posmarowana serkiem topionym i kefirtk
Chcialam dzis pocwiczyc, ale................., wlasnie znow ale, jestem chora, zaczelam rozgrzewke i zaczelo mnie dusic jak starego gruzlika. Moj organizm chyba nie chce cwiczyc
Tylko maz sie trzyma, mala zaspikaczona, srednia kichajaca a ja mega kaszlaca
to co dziewczynki jutro wazenie.
ja wage dzis zakupilam.
mam nadzieje ze syropki na kaszel i tabletki nie beda mialy wplywu na dietke
reklama
Ayni a kupuj co Ci sie podoba. Nie ja jedna mam orbitreka O i Ewelina tez ma Tylko zebys cwiczyla na nim, bo ja kupilam jakies 2 lata temu i cwiczylam troche na poczatku i teraz
Ewelinka kuruj sie kobieto. Jakie pysznosci zajadasz mmmm:-)
Ewelinka kuruj sie kobieto. Jakie pysznosci zajadasz mmmm:-)
Podziel się: