reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

To prawda bo po skonczonym treningu poce sie jeszcze z 15 minut. Dziś spróbuję znów wydłużyć ten czas wieczorem I od jutra spróbuję nastawić budzik przed pobudka Adama I poćwiczyć rano na czczo. Chcialabym 30 min bez przerwy chociaż popykac.

reklama
hejka

jeju ja tak czytam o tych ćwiczeniach :) pare lat temu tez ćwiczyłam na rowerku.... po 30 minut dziennie i po kilku dniach dałam sobie spokoj heheh nie mam w sobie dyscypliny, ale Ty Milka trzymasz wszystko w ryzach, i dobrze widocznie dziewczyny potrzebują takiego przewodnika ...

ja juz zrobiłam sobie zapas chlebusia ryzowego....
dzisiaj byłam na zakupach, i tyle słodkosci chciałam ładować do wózka... ale ciagle sobie mówiłam... nie nie, koniec ze słodyczami :) wziełam sobie tyllko jedną malutka czekoladke i bede jadła po kostce dzienni ehihihi

hejka:-)
widze ze trening nabiera tempa, tylko nie u mnie:-(
ja w zeszlym tyg zjechalam tylko z wagi 0,5kg ale dobre i to nie poddaje sie. ja mam wolna przemiane materii, niestety:no:
na wczoraj moja waga to 64kg, oby dalej znikalo
uciekam bawic sie z Weronika, jakies przyjecia robi oczywiscie dla mnie tylko woda:tak:
pozdro:-)

Ewelinko ja tez mam wolna przemiane materii kochana. I to nie wyobrazasz sobie jak bardzo.
Jak juz wczesniej pisalam kazdy kg sie liczy. Gratuluje i pol:rofl2::tak:
Nie rezygnuj.

Ayni kochana ja musze dobre 20 kg. schudnac :szok: po dwoch ciazach zgrublam bardzo a do tego pozniej tez sie za bardzo nie oszczedzalam :-( no i mam za swoje....... a ta dieta to dla mnie byla bardziej potrzebna zeby zmniejszyc toche laknienie i zeby zoladek troche nauczyc do mniejszych ilosci. Zakladam ze te 5 kg. moge w tym tyg znowu przybrac :zawstydzona/y: zobaczyy za tydz. narazie wzielam sie za cwiczenia i mam zamiar co wieczor ze skalpelem powalczyc bo czuje fajnie po miesniach ze cos sie dzieje :tak:

Ja wlasnie tez obczailam na czym ten caly skalpel polega, i czasem sobie z tym pokicam:tak: wciagne w to jeszcze kolezanke lub dwie i razem bedziemy swirowac, byle by tylko sasiedzi z dolu sie nie dowalili ze im sufit na glowe leci hahaha:-D

Witam :D

ja dzisiaj pocwiczylm troche z Chodkowska ale niewiem co to z cwiczeni bo to takie ze zdjeciami :p padam..... :/ nie dalam rady zrobic wszystkich pozycji... :( i ponad godzine walcylm z hul hol... obilo mi kosci...

Ewelina dobre i 0,5 kg :)

Gosiu to ladnie Ci spdlo :*

Milka, Ayni sama zstanwiam sie czy nie kupic sobie takiego rumaka ';D

reklama
Do góry