reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

To prawda bo po skonczonym treningu poce sie jeszcze z 15 minut. Dziś spróbuję znów wydłużyć ten czas wieczorem I od jutra spróbuję nastawić budzik przed pobudka Adama I poćwiczyć rano na czczo. Chcialabym 30 min bez przerwy chociaż popykac.

reklama
hejka

jeju ja tak czytam o tych ćwiczeniach :) pare lat temu tez ćwiczyłam na rowerku.... po 30 minut dziennie i po kilku dniach dałam sobie spokoj heheh nie mam w sobie dyscypliny, ale Ty Milka trzymasz wszystko w ryzach, i dobrze widocznie dziewczyny potrzebują takiego przewodnika ...

ja juz zrobiłam sobie zapas chlebusia ryzowego....
dzisiaj byłam na zakupach, i tyle słodkosci chciałam ładować do wózka... ale ciagle sobie mówiłam... nie nie, koniec ze słodyczami :) wziełam sobie tyllko jedną malutka czekoladke i bede jadła po kostce dzienni ehihihi

hejka:-)
widze ze trening nabiera tempa, tylko nie u mnie:-(
ja w zeszlym tyg zjechalam tylko z wagi 0,5kg ale dobre i to nie poddaje sie. ja mam wolna przemiane materii, niestety:no:
na wczoraj moja waga to 64kg, oby dalej znikalo
uciekam bawic sie z Weronika, jakies przyjecia robi oczywiscie dla mnie tylko woda:tak:
pozdro:-)

Ewelinko ja tez mam wolna przemiane materii kochana. I to nie wyobrazasz sobie jak bardzo.
Jak juz wczesniej pisalam kazdy kg sie liczy. Gratuluje i pol:rofl2::tak:
Nie rezygnuj.

Ayni kochana ja musze dobre 20 kg. schudnac :szok: po dwoch ciazach zgrublam bardzo a do tego pozniej tez sie za bardzo nie oszczedzalam :-( no i mam za swoje....... a ta dieta to dla mnie byla bardziej potrzebna zeby zmniejszyc toche laknienie i zeby zoladek troche nauczyc do mniejszych ilosci. Zakladam ze te 5 kg. moge w tym tyg znowu przybrac :zawstydzona/y: zobaczyy za tydz. narazie wzielam sie za cwiczenia i mam zamiar co wieczor ze skalpelem powalczyc bo czuje fajnie po miesniach ze cos sie dzieje :tak:

Ja wlasnie tez obczailam na czym ten caly skalpel polega, i czasem sobie z tym pokicam:tak: wciagne w to jeszcze kolezanke lub dwie i razem bedziemy swirowac, byle by tylko sasiedzi z dolu sie nie dowalili ze im sufit na glowe leci hahaha:-D

Witam :D

ja dzisiaj pocwiczylm troche z Chodkowska ale niewiem co to z cwiczeni bo to takie ze zdjeciami :p padam..... :/ nie dalam rady zrobic wszystkich pozycji... :( i ponad godzine walcylm z hul hol... obilo mi kosci...

Ewelina dobre i 0,5 kg :)

Gosiu to ladnie Ci spdlo :*

Milka, Ayni sama zstanwiam sie czy nie kupic sobie takiego rumaka ';D

reklama
Do góry