To prawda bo po skonczonym treningu poce sie jeszcze z 15 minut. Dziś spróbuję znów wydłużyć ten czas wieczorem I od jutra spróbuję nastawić budzik przed pobudka Adama I poćwiczyć rano na czczo. Chcialabym 30 min bez przerwy chociaż popykac.
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
jeju ja tak czytam o tych ćwiczeniach pare lat temu tez ćwiczyłam na rowerku.... po 30 minut dziennie i po kilku dniach dałam sobie spokoj heheh nie mam w sobie dyscypliny, ale Ty Milka trzymasz wszystko w ryzach, i dobrze widocznie dziewczyny potrzebują takiego przewodnika ...
ja juz zrobiłam sobie zapas chlebusia ryzowego....
dzisiaj byłam na zakupach, i tyle słodkosci chciałam ładować do wózka... ale ciagle sobie mówiłam... nie nie, koniec ze słodyczami wziełam sobie tyllko jedną malutka czekoladke i bede jadła po kostce dzienni ehihihi
jeju ja tak czytam o tych ćwiczeniach pare lat temu tez ćwiczyłam na rowerku.... po 30 minut dziennie i po kilku dniach dałam sobie spokoj heheh nie mam w sobie dyscypliny, ale Ty Milka trzymasz wszystko w ryzach, i dobrze widocznie dziewczyny potrzebują takiego przewodnika ...
ja juz zrobiłam sobie zapas chlebusia ryzowego....
dzisiaj byłam na zakupach, i tyle słodkosci chciałam ładować do wózka... ale ciagle sobie mówiłam... nie nie, koniec ze słodyczami wziełam sobie tyllko jedną malutka czekoladke i bede jadła po kostce dzienni ehihihi
hejka:-)
widze ze trening nabiera tempa, tylko nie u mnie:-(
ja w zeszlym tyg zjechalam tylko z wagi 0,5kg ale dobre i to nie poddaje sie. ja mam wolna przemiane materii, niestety
na wczoraj moja waga to 64kg, oby dalej znikalo
uciekam bawic sie z Weronika, jakies przyjecia robi oczywiscie dla mnie tylko woda
pozdro:-)
widze ze trening nabiera tempa, tylko nie u mnie:-(
ja w zeszlym tyg zjechalam tylko z wagi 0,5kg ale dobre i to nie poddaje sie. ja mam wolna przemiane materii, niestety
na wczoraj moja waga to 64kg, oby dalej znikalo
uciekam bawic sie z Weronika, jakies przyjecia robi oczywiscie dla mnie tylko woda
pozdro:-)
Ayni kochana ja musze dobre 20 kg. schudnac po dwoch ciazach zgrublam bardzo a do tego pozniej tez sie za bardzo nie oszczedzalam :-( no i mam za swoje....... a ta dieta to dla mnie byla bardziej potrzebna zeby zmniejszyc toche laknienie i zeby zoladek troche nauczyc do mniejszych ilosci. Zakladam ze te 5 kg. moge w tym tyg znowu przybrac zobaczyy za tydz. narazie wzielam sie za cwiczenia i mam zamiar co wieczor ze skalpelem powalczyc bo czuje fajnie po miesniach ze cos sie dzieje
Ja wlasnie tez obczailam na czym ten caly skalpel polega, i czasem sobie z tym pokicam wciagne w to jeszcze kolezanke lub dwie i razem bedziemy swirowac, byle by tylko sasiedzi z dolu sie nie dowalili ze im sufit na glowe leci hahaha
bernadetkka
Fanka BB :)
Witam
ja dzisiaj pocwiczylm troche z Chodkowska ale niewiem co to z cwiczeni bo to takie ze zdjeciami padam..... :/ nie dalam rady zrobic wszystkich pozycji... i ponad godzine walcylm z hul hol... obilo mi kosci...
Ewelina dobre i 0,5 kg
Gosiu to ladnie Ci spdlo :*
Milka, Ayni sama zstanwiam sie czy nie kupic sobie takiego rumaka ';D
ja dzisiaj pocwiczylm troche z Chodkowska ale niewiem co to z cwiczeni bo to takie ze zdjeciami padam..... :/ nie dalam rady zrobic wszystkich pozycji... i ponad godzine walcylm z hul hol... obilo mi kosci...
Ewelina dobre i 0,5 kg
Gosiu to ladnie Ci spdlo :*
Milka, Ayni sama zstanwiam sie czy nie kupic sobie takiego rumaka ';D
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczyny a może częściej zachęcajcie mężów, chłopaków do "ćwiczeń" heheh ponoć też duzo kalorii sie spala hihih
Podziel się: