reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Milka pewnie mozna, ale ja podczas @ musze wypic rosolek, i wogole nie mam ochoty jesc co zjem to wyladuje w kibelku... :/

poza tym tak sie slabo czuje ze masakra...

Ale tylko przeczekam miesiac i sprobuje znowu... narazie bede dalej jadac posilki 3 razy dziennie i takie zdrowsze oczywiscie :D @ sobie pojdzie to biore sie za hula hop to do cwiczeni :D raz probowalam i byla masakra ale widzialam zdjecie dziewczyny na blogu przed i po miesiac czasu a takie efekty ze szok, poza tym na tym blogu " byc idealna" sa super cwiczenia na boczki, trudne, ale powoli mozna sie nauczyc :D

reklama
O matko!!! Wlasnie zeszlam z orbitreka. Wszystko sie trzesie a to tylko 10 minut, co prawda, szybkiej jazdy. Przed tym SKLAPEL i 15 minut brzuszkow z Tamilee :-) Zmeczona, ale dumna z siebie. Kochane dziecko spi :*

Berni wspolczuje:no: A kiedy powinnas dostac @? Na szczescie u mnie wszystko narazie w normie. Dwie @ za mna, z czego pierwsza obfita i tragedia a ostatnia juz regularnie i normalna.

Milka a na jakiej wy jestescie diecie???? Ja chce jeden tydz. takiej ostrej diety zeby organizm sie trochr przetawil a pozniej 5-6 malych poilkow no i oczywiscie w miare chude no i na pewno cwiczenia. Najgorsze ze w laptopie glos mi nie dziala i tak bez to troche kijowo ....

Berni ale tydz. udalo ci sie, jak dla mnie to bedzie sukces:tak:

hejka baby a moze szczuple laski:-)
ja alasnie zjadlam kolacyjne saletke z brokulka ugotowanego, pieczarek podduszonych, jajka, pomidorka, tunczyka i jugurto.
normalnie pekam

a wiecie co zauwazylam ze brzuch mi leci i w udach dziurka sie zaczyna robic, i to tylko przy diecie:-). ogolnie czuje sie jakas mniej powolna i jestem bardziej zadowolona. mimo nieprzespanych nocy:tak:
jutro znow samo bialko i jade kupic wage na sobote:tak:

A ja dzis zjadlam tylko sniadanie i do teraz nic :szok: nie mam czasu na jedzenie.... teraz dopiero na luzie usiadlam do laptopa i zjem kromeczke lub dwie z rzodkieweczka i pomidorkiem..

Berni wspolczuje okresu, ja nie mam az takich przebojow:confused2: szkoda, ze tego nie mozna oddac komus innemu, np. swojemu facetowi haha:-D

witam sie spod sniadania
2013-01-24 09.35.34.jpg

Dzis wyjatkowo chleb o mieszanej mace, bo kupilam takie nowe deski supercienkie i sa nieladalne, cos jakby maca w polsce...
Wczoraj nic nie pisalam, bo mi watek z subskrypcji uciekl, co chwile takie rewelacje mi sie dzieja.

U mnie wczoraj bylo srednio, tzn nic zlego nie zjadlam, ale nie cwiczylam, bo bolami mnie podbrzusze :wściekła/y: a @ ostatecznie nie dostalam. Wrrrr... Dzis juz nie boli, wiec bede tancowac hyhy.

Milka zazdroszcze orbitreku. Kiedy chodzilam na silownie orbtrek byl jednym z moich ulubionych :tak: Ciekawe ile tu kosztuje orbitrek :confused:

reklama
Dziewczynki doradzcie mi co do orbitreku Panther - Tel Sell

znalazlam taki, jedyny o przyzwoitej cenie (niestety na taki za 1,000 mnie nie stac) :dry:

myslicie , ze bedzie dobry ? Milka moze ty cos podpowiesz ?
Wiem, ze to napewno nie jest taki z profesjonalnej silowni, ale wg mnie na jakis bubel tez nie wyglada. Na allegro sa o wiele gorsze w tej cenie..

Do góry