reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Dzień dobry!!!
Ja powazeniu. Nie mogłam sie już doczekać :)
U mnie prawie 2 kg w dół. Czyli razem prawie 8,5 kg sadelka za mną :D
Super uczucie. Teraz wiem po co sie odchudzam i cwicze.
Zdawac raport natychmiast:)

Dzisiaj przerwa, mięśnie odpoczywają:)

reklama
Dobry! Milka wielkie gratulacje!! Wow, to jest wynik!!!

U mnie niestety wielkich zmian nie ma, cos jakby sie chwieje nizej, ale poki co trzyma sie ta sama waga co sprzed tygodnia. :nerd: W sumie wcale mnie to nie dziwi, bo malo cwiczylam w tym tyg.

Ale... W moim salonie stoi juz piekny, srebrny rycerz i juz 10 min zaliczylam przed sniadankiem i lecialo ze mnie jak spod rynny. Super!! Napewno bede czesto wskakiwac. Musze tylko poczytac troche, od jakiego stopnia heart rate sie spala najwiecej tluszczu , to sie chyba liczylo jakos wzgledem wagi ciala...

A jak u was dziewczyny? Mam nadzieje, ze wieksze sukcesy niz u mnie!

Pozdrawiam z nad miski z zielenina :*

Dzien dobry :D

Milka no to jest wynik :) super, u mnie po tygodniu diety, i kilku cwiczeniach 5 kg mnie oczywiscie wszystkiego razem, jestem bardzo zadowolona, teraz odczekam miesiac i znowu dieta, obecnie hula hop i cwiczenia :)

hejka

dziewczyny jestem z Was bardzo dumna, idziecie jak burza.... trzymam kciuki oczywiscie za osiągniecie celu..... ja nie wiem czy miałabym w sobie tyle dyscypliny ale pewnie gdyby mi zalezalo zeby duzo schudnac pewnie inaczej by to wyglądalo :)

ja jak mówiłam przestałam jeść słodyczne i od wtorku 1 kg poszedł heheh w miedzy czasie ograniczyłam konsumpcje chleba i wprowadziłam ryżowy chlebek :) no nic zobaczymy czy sie ruszy :)

Ayni, ja o sobie zbytnio nie widze, chociaz zmiescilam sie w spodnie z wysokim stanem :D i nic mnie nie piluje :) wiec moze, a moj B. to juz zauwazyl, i mowi ze mam duzo mniejszy brzuch :)

minie @ i zaczne intensywniej cwiczyc, i jesc normalne posilki 5-6 razy, oczywiscie zdrowsze :)

Madzia kg to duzo, widzisz co te slodycze robia :D

Berni no zwłaszcza ze ja potrafiłam wieczorkiem zjesc paczke ciastek i zagrysc chipsami i czasami tak co wieczór :) ah miałam sie nie przyznawać ale naprawde ostatnio dużoooo tego pochłaniałam:)

U mnie poki co 63,5 i jak stanelo tak stoi. :baffled: niestety teraz przez sniegi nie jezdze rowerkiem do pracy wiec pewnie jeszcze sobie poczekam... czyli lacznie 0,5 kg mi spadlo :-D szkoda ze dzis na impreze nie ide, bo moze znowu bym cos spalila :-D (chodzi mi oczywiscie o kalorie :p) lol

reklama
Milka super temat zalozylas!! bardzo mi sie podoba, pomimo tego, ze ja nie musze z niczym walczyc bo moja waga jest super extra, to trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie udalo:tak: napewno odlozone kilogramy tu i tam to nie jest tragedia, ale jak mozna wygladac lepiej to czemu nie? najwazniejsze dobre samopoczucie i swiadomosc, ze mozna sie wcisnac w kazdy mozliwy ciuch :-) u mnie waga wskazuje 53kg przy 168cm, a przed ciaza wazylam 57kg. Naomi wyssala ze mnie wszystko co mozliwe :-)

Bede was dopingowac!!

Do góry