reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych dzieci

reklama
Jastina ja mam zelmera kupilam za 70 zl i jestem zadowolona ma 12 predkosci i przycisk turbo i ladny pojemniczek ;) i mozliwosc zamontowania trzepaczki

Mam nadzieje ze teraz ktoras z was tu jest i mi szybko odpowie ...
Chce ugotowac teraz zupke malemu taka urozmaicona i powiedzcie mi czy seler ugotowany mam miksowac z reszta warzyw czy wyjac go i sam wywar ??to samo z pietruszka miksowac czy wyjac?? i brokuly czy gotowac ze wszystkim czy oddzielnie tak tylko przez minutke ??i czy samego brokula miksowac czy wywar z niego tez ?? i ostatnie pytanie czy moge dodac troszke maselka do gotowania ??

ja wrzucam wszystko do jednego garnuszka i gotuje razem , a potem wszystko miksuje , a czemu chcesz wyjąć seler czy pietruszke. Ja wrzucam razem z kasza , ziemniaczkami a ostatnio gotuje juz razem z mieskiem. A zamiast masełka mozesz tez dodac oliwy z oliwek , czy innej dobrej

ja wrzucam wszystko do jednego garnuszka i gotuje razem , a potem wszystko miksuje , a czemu chcesz wyjąć seler czy pietruszke. Ja wrzucam razem z kasza , ziemniaczkami a ostatnio gotuje juz razem z mieskiem. A zamiast masełka mozesz tez dodac oliwy z oliwek , czy innej dobrej
Ja robię dokładnie tak samo !

Dzieki za odpowiedzi :tak:
Nie wiedzialam czy juz tak od razu moge mu dac seler i pietruche do zjedzenia czy tylko wywar na poczatek.

Co do pomidorkow to z tego co wiem z roznych schematow jest po 10 msc. ale w sloiczkach juz po 6 jest zupka pomidorowa

Znalazlam takie rozne ciekawe przepisy na danie dla dzieci m in z dodatkiem kleikow kaszek i mleka. Gotujecie cos na mleku ?? tzn na tym modyfikowanym typu budyn itp ??? bo w sumie to nie wiem z jednej strony przy gotowaniu wszystko co odzywcze z tego mleka wyjdzie ale z drugiej sa rozne fajne pomysly
A jak kleik sie dodaje do zupki ?? taki suchy wsypac czy po zrobieniu na mleku?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry