reklama
kaluska
Fanka BB :)
Enka dziękujemy bardzo
iza_jot niby na opakowaniu pisze że po 6tym miesiącu ale słyszałam opinie pediatrów zeby już po 4tym miesiącu podawać mleczko następne- aby zapobiegać anemii
My na cycu ale czasami np jak wychodzę to mały dostaje bebilon 2
iza_jot niby na opakowaniu pisze że po 6tym miesiącu ale słyszałam opinie pediatrów zeby już po 4tym miesiącu podawać mleczko następne- aby zapobiegać anemii
My na cycu ale czasami np jak wychodzę to mały dostaje bebilon 2
rezeda
a myśmy dopiero wczoraj zaczęli wprowadzać następne, dziwnie się złożyło bo mała wczoraj skończyła równo 6miesięcy, ale chciałam dokończyć te puszki pepti 1, które nam zostały i od wczoraj mieszamy pepti 1 z 2
henrietta5
my też juz na dwójce, ale to przez tę alergię czy skazę cholera wie co to jest, na obiadek dzisiaj gotujemy zupkę z łososiem ( wiem brzmi okropnie , ale wyszła całkiem całkiem ). Powiem wam ,że mały dużo chętniej zjada te domowe zupki niż słoiczkowe. A jak wam idzie gotowanie , może podrzucicie jakieś pomysły. Szyszunka moze ty , bo ty ekspert forumowy w tej dziedzinie jesteś
my też juz na dwójce, ale to przez tę alergię czy skazę cholera wie co to jest, na obiadek dzisiaj gotujemy zupkę z łososiem ( wiem brzmi okropnie , ale wyszła całkiem całkiem ). Powiem wam ,że mały dużo chętniej zjada te domowe zupki niż słoiczkowe. A jak wam idzie gotowanie , może podrzucicie jakieś pomysły. Szyszunka moze ty , bo ty ekspert forumowy w tej dziedzinie jesteś
proszę:
Przepisy dla niemowląt
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
a myśmy dopiero wczoraj zaczęli wprowadzać następne, dziwnie się złożyło bo mała wczoraj skończyła równo 6miesięcy, ale chciałam dokończyć te puszki pepti 1, które nam zostały i od wczoraj mieszamy pepti 1 z 2
my też juz na dwójce, ale to przez tę alergię czy skazę cholera wie co to jest, .............
A my tez już będziemy przechodzić na pepti 2 A ja się właśnie dowiedziałam że od 7 miesiąca receptę będzie musiał wystawić alergolog. A dowiedziałam się tego NIE od pediatry. nawet nie dała mi skierowania do alergologa a byliśmy w zeszłym tygodniu.
Czy wy coś wiecie na ten temat?? Czy macie zamiar wypróbować inne mleko???
reklama
.Aguśka.
Zaciekawiona BB
Ja dlatego zdecydowałam sie na podanie wcześniej zupek i wogóle jedzonka bo Piterk mój na samym cycu buł do 6 miesiaca tak jak radziły wszelkie poradniki i potem za cholere nie chciał jeść nic innego. Do dziś zreszta niejadek z niego okropny i może po cichu licze że z Dorcią bedzie troche innaczej. A taki zwykły krupnik który robie dla nas wszystkich smakuje jej najbardzej.
Podziel się: