reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych dzieci

Dzis planuje dac malemu rybke z gerbera troszke sie boje bo jest w niej i seler i pietruszka zeby go nie uczulilo teraz w tej chorobie. Ostatnio jedlismy pyszny deserek jablka maliny z kleikiem z hippa mniam:-) az sama chcialam zjesc :-D kupilam jeszcze kleik ryzowy z zielonym groszkiem i marchewka do zrobienia na mleku jeszcze nie podawalam ktoras z was to probowala ??

reklama
Juz jestesmy po rybce :tak: ale slicznie pachniala i dobrusia byla :tak: Ugotowalam mu marcheke i dodalam do niej ze 4 lyzeczki tej rybki ale wcinal !!! :-) teraz czekamy na efekt. Do tej pory chyba tylko nie bardzo nam ida brzoskwinie nie wiem czy po prostu zbieg okolicznosci czy mu szkodza bo zawsze jak mu podalam jakis byl marudny placzliwy i chyba nawet raz byla biegunka

Dzis planuje dac malemu rybke z gerbera troszke sie boje bo jest w niej i seler i pietruszka zeby go nie uczulilo teraz w tej chorobie. Ostatnio jedlismy pyszny deserek jablka maliny z kleikiem z hippa mniam:-) az sama chcialam zjesc :-D kupilam jeszcze kleik ryzowy z zielonym groszkiem i marchewka do zrobienia na mleku jeszcze nie podawalam ktoras z was to probowala ??

Moja Gabi się tym kleikiem zajada-bardzo lubi. A rybkę też jadła i też jej bardzo smakowała. Ale na pierwszym miejscu wciąż -kióik-;-)

My rowniez tylko probowalismy kurczaka i krolika,rybki jeszcze nie.Najgorsze sa dla Maciejki banany.Wywalilo na cala brode i szyjke.A na jogurciku tak ladnie bylo napisane,od 4mc nie uczula,bla bla bla.

Michal uwielbia banany od poczatku bo takie slodziutkie sa i jak na poczatku nie chcial mi jesc kleiku ryzowego to bananki dodawalam i wcinal i to tylko z bananami ;)

ja juz mojej dawalam rybke ze sloiczka gerber ale zwymiotowala niby jadla ladnie ale na koniec wszystko poszlo wiec postanowilam ze narazie odczekam. banany jej nie smakja za bardzo odwraca glowke za to lubi brzoskwinki i morele. i kaszke malinowa (ps. ktora ja tez troche podjadam hehe dobra jest):-p:-p

A wogole to my od dzis zaczynamy nowy etap postanowilam ze skoro mała wczoraj skończyla pol roczku to czas na odstawienie jej od piersi chociaz na dzien narazie. najwazniejszy etap przekarmiony wiec starczy tego dobrego no i od rana walka troche zjadla i spi ale ciezko ja przekonac o butli ale jestem dzis twardo nastawiona wiec latwo sie nie poddam hehehe:-):-)

u nas narazie wszystko ladnie sie przyjmuje:tak:

a bananek jeszcze w polaczeniu z jabluszkiem mmm pychotka:-)

reklama
Do góry