reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta naszych dzieci

iza_jot to niestety musisz zakupic jeszcze paczke 1 bo na 2 trzeba stopniowo przechodzic przez ok tydzien zmniejszac miarki 1 a zwiekszac 2.
My juz przeszlismy calkowicie na 2 pediatra nam zalecila bo dla Michala juz 1 nie byla wystarczajaca.Ale to nastepne jest wiele smaczniejsze i juz tak nie smierdzi pasza jak 1 :-D ja kupuje bebiko 2 a na noc bebiko 2 smaczny sen (zawiera kleik kukurydziany i ryzowy) jak mi sie to skonczy to sprobuje bebiko 2 R

Probowalam juz nie zageszczacz mleka nutritonem ale niestety chyba jestesmy z nim zwiazani na zawsze :sorry: od razu po jedzeniu z miska chlusnelo i jeszcze z godzine po jak sie rozgadal to ulewal :sorry: juz nie wiem co tu robic moze zamiast wlasnie zageszczacza bede caly czas podawac to 2R bo jest tez zageszczone kleikiem

reklama
Michas dzis zjadl pierwszy raz brokuly. na pierwszy ogien kupilam sloiczkowe z gerbera jak bedzie po nich ok ugotuje sama z mrozonki. Strasznie gorzkie byly na poczatku sie krzywil ale wsunal dodalam je do marchewki z ziemniaczkiem. zakupilam tez rybke w sloiczku niedlugo sprobujemy.

A u nas duzy krok do przodu,Macius sloiczkow nie lubil ale wczoraj i dzisiaj ugotowalam sama(na dodatek dodalam miesko z kurczaka)i bylo wielkie mniamm!!!Nie ma wysypek,alergii chociaz byla tam i pietruszka i por.Super!!!!!Oby tak dalej.

to super, że smakowało!
u nas wczoraj debiutował króliczek, chyba dość dużo nawet dałam, ale chyba sie przyjeło:)

Adrianek jakos nie przepada za moimi przysmakami; woli jesc sloiczki...dlatego nakupowalam przeroznistych i jak mu smakuja to niech chlopak je;-)

dziewczyny a ta rybka to ze słoiczka czy samodzielnie ? Bo jesli samodzielne to jaka ? no i ile ?
bo rybke to sama chetnie bym młodej podała

U nas zupka jarzynowa z kurczakiem albo jakoś tak z bobovity smakowała bardzo, ale w zamian wieczorem były niesamowite krzyki i wysypka gotowa:-(

reklama
Do góry