reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych dzieci

My po debiucie jedzeniowym. Igoś dostał marcheweczkę. Bardzo pięknie jadł z łyżeczki:-D "Już" dwa dni jemy. Ale z to pojawił się nowy problem. Igoś nie chce prawego cycusia!!! Wczoraj w ciągu dnia był problerm i dzisiaj to samo. W nocy natomiast nie było problemu. Ja nic takiego nie jadłam. CO jest??:szok:

Wy dolewacie do warzyw ta wode co sie w niej gotuja czy miksujecie same warzywa ??

zależy jaka papka ci wychodzi ale raczej dolewać

reklama
Liiviia ja dodaję zawsze wody tej z jarzyn, bo za gęste wychodzi.
MagdaCha Jak miałam zap. piersi, to z tej właśnie Gaba nie chciała jeść, chyba gorzej jej leciało. Teraz też jak w którejś piersi mniej mleka, to szybko woła o drugą, a w nocy jej to nie przeszkadza:tak:

Ja dzis ugotowalam marchew i skrzydelko z kyrczaka, potem brzyt brzyt i czeka, az Adi to wszama:-D:-Dale o dziwo nie wyszlo mi geste-moze za bardzo rozgatowalam marchew, ale dobrze bo nie musialam dolewac ani wody ani wywaru;-)

Dzis Michalkowi zupka nie podeszla :sorry: a zrobilam rzadsza zeby sie tak nie dlawil :sorry: wogole nie hcial polykac trzymal wszystko w buzi a na koniec wypluwal :sorry: chyba bede mu mieszac pol na pol ze sloiczkiem :sorry:

ja ostatnio wypróbowałam (by sprawdzić czy alergii nei ma) jarzynową z kurczakiem hippa, ale małej nie podeszło :no:
w sumie i dobrze będzie na "roślinkach" jechała ;-)tak więc na tapecie tylko marchewka, owocków nie lubi szpinaczek czasami no i uwielbia kaszki :-)
ale jak na razie podstawa to mój cysio hehehe

My dopiero zaczęliśmy wprowadzać nowości bo mały alergik i mieliśmy czekać nawet do skończenia 6 m-ca ale nie wytrzymałam. Dostał marchewkę z Hipp'a i radość ogromna, alergii brak a nawet skóra się ładniejsza zrobiła ,tyle że zauważyłam że on ją chyba nie do końca trawi bo kupki marchewkowe i teraz nie wiem czy jednak nie za wcześnie wprowadziłam.....
new_down.gif

reklama
Do góry