reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta mamy karmiącej ;)

Ale Wam zazdroszcze
Robson ma akcje z brzuchem niemal codziennie
Boli go ewidentnie jak robi kupe, prezy sie caly
A jak zjadlam fileta z patelni to 3h plakal

reklama
Mi położna doradzała żebym piła tą herbatkę Hippa tą ziołową. Te zioła przeciwdziałają kolkom bo przenikają do pokarmu. Sprawdzone przeze mnie.Działa.

Agulqa- pisalas że będziesz kupowała kropelki. My przy Kacprze uzyealismy esputicon i działał. Ale to trzeba podawać kilka dni i dopiero widać poprawę.

agulqa, poczytaj o infacolu. nie pamiętam od kiedy można go podawać, ale mój młody też kilka razy dostał. i to na pewno nie jak miał 3 miesiące tylko o wiele wcześniej.

reklama
Agulqa w szpitalu mi położne mówiły, że można podawać te kropelki tak wcześnie, jeśli oczywiście jest ewidentny problem.. Tylko trzeba pamiętać żeby nie nadużywać ;-)

Do góry