reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta mamy karmiącej

reklama
Forever, ale ja jem co 3-4 godziny... :sorry: nie dostanę tyle w szpitalu :zawstydzona/y:

Co do diety Twojej koleżanki - nic dziwnego, że tak się to skończyło. Dlatego właśnie polecam sposób opisany przez Trasię.
hehe, ja tez sie boje, ze bede glodna w szpitalu bo tak
jak wy jem co 3,4 godziny. Moj m mowi, jak sie robienia nerwowa zebym cos zjadla, bo inaczej ktos zginie;))). Co do diety w okresie karmienia to wszystkiego jestem sobie wstanie odmowic procz arbuzow, na ktore zaczyna sie sezon. W lato jem pol arbuz na dzien bo jest on dla mnie jak narkotyk. Na szczescie z tego co czytalam mozna go jesc. Oczywiscie w rozsadnych ilosciach, no coz bede musiala ograniczyc sie do kilku plasterkow;))

reklama
Do góry