reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta mamy karmiącej

reklama
mysiu - może traschka ma racje, poki nie bylas u lekarza i tak naprawde do konca nie wiadomo skąd to marudzenie, próboj zjedz cos..bo tak to bedzie po pokarmie i po tobie.. a jak nie moze warto pomyslec o jakims MM ?

ja pamietam ze 1 dzien po porodzie i pozniej przez tydzien waliłam codziennie krokiety z mięsem hehe teraz juz mi jakos tak nie smakują,.,..

mysiu dokładnie jestem w tej samej sytuacji, mała szaleje kolkowo i moja dieta to chleb, wedlina z kuraka, ryz, ziemniaki, makaron, bulion, arbuzy, jabłka tylko z kompotu i biszkopty :-( Wytrzymałam 6 tyg teraz powolutku eksperymentuje, bo już ogórka zjadłam na kanapce troszkę, a wczoraj 2 pączki :zawstydzona/y:Co prawda mała dziś w nocy dała popis, a ogólnie noce były jako tako, wieczory bez zmian kolkowe i dnie płaczące i prężone. Zatem chyba dieta niewiele zmienia i nie ma co się katować :sorry2: wprowadzaj wiecej produktów i obserwuj

polecam biedronkowe herbatniki Bonitki i te maślane i te pełnoziarniste pychaaaaa są po niecałe 3zł ale to jest duża paka 250g, i jeszcze pieczywko kruche żytnie bądz graham tez pyszne zdrowe i tanie 1.9 za duża pakę, ostatnio zjadłam tez takiego batona z biedrony ryż preparowany w czekoladzie już nie mogłam się pohamować :D no i jogurty musli biedronkowe z rodzynkami bądź śliwkowe ale te 1 bardziej mi smakują wczoraj zakupiłam sobie cała paletę, natomiast co do płatków musli cranchy to polecam lidlowskie są tanie i bardzo smaczne kosztują ok 3zł

ja dziś zjadłam pączka, bo teściowa przyniosła i juz nie udało mi sie przed nim uciec, tak na mnie patrzył swoim marmoladowym okiem :-D
:-D i nic nie było dziecku,bo to niby smażone?

Ja jem drożdżówki z kruszonką i jest ok. Wczoraj zjadłam pół tabliczki białej czekolady... I też ok! :-)

dziś mam zamiar zjeść maliny...

a można białą?choć nie lubie,ale z braku laku to i to dobre..

i drugiego pączka też zjadłam :zawstydzona/y:

Ja już sama nie wiem co jeść, bo przez te marudzenia i płacze małej oraz to, ze ostatnio ma problem z kupcią to juz nie jem prawie nic, chleb z masłem i serem albo chudą szynka i tyle, sam suchy ryz, makaron, ziemniaki, zwykłe flipsy lub herbatniki, woda i słaba herbata...jem pomidory i ogórki, to wiem, ze nie szkodzi, poza tym nic wiecej...ryczeć mi się chce jak patrze na brzoskwinie, nektaryny, banany, cukierki i w ogóle, a jak zubożała moja dieta to i pokarmu mam mniej :-:)zawstydzona/y::-(

ale można przecież jeść te wszystkie owoce,ja jem po kilka dziennie

właśnie zjadłam całą tabliczkę czekolady białej- Bąbolada :zawstydzona/y:

a na wieczór kupiłam sobie bezalkoholowe piwo Lech. :-)

:-D
możemy arbuza? a kiwi?

kupiłam dziś borówki :-)
a nie powodują zatwardzenia?

polecam biedronkowe herbatniki Bonitki i te maślane i te pełnoziarniste pychaaaaa /QUOTE]

hehe dziś opitoliam całą paczkę pełnoziarnistych

reklama
Do góry