agatkaT
Fanka BB :)
właśnie zjadłam całą tabliczkę czekolady białej- Bąbolada
a na wieczór kupiłam sobie bezalkoholowe piwo Lech. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i nic nie było dziecku,bo to niby smażone?ja dziś zjadłam pączka, bo teściowa przyniosła i juz nie udało mi sie przed nim uciec, tak na mnie patrzył swoim marmoladowym okiem
Ja jem drożdżówki z kruszonką i jest ok. Wczoraj zjadłam pół tabliczki białej czekolady... I też ok! :-)
dziś mam zamiar zjeść maliny...
i drugiego pączka też zjadłam
Ja już sama nie wiem co jeść, bo przez te marudzenia i płacze małej oraz to, ze ostatnio ma problem z kupcią to juz nie jem prawie nic, chleb z masłem i serem albo chudą szynka i tyle, sam suchy ryz, makaron, ziemniaki, zwykłe flipsy lub herbatniki, woda i słaba herbata...jem pomidory i ogórki, to wiem, ze nie szkodzi, poza tym nic wiecej...ryczeć mi się chce jak patrze na brzoskwinie, nektaryny, banany, cukierki i w ogóle, a jak zubożała moja dieta to i pokarmu mam mniej :-zawstydzona/y::-(
właśnie zjadłam całą tabliczkę czekolady białej- Bąbolada
a nie powodują zatwardzenia?możemy arbuza? a kiwi?
kupiłam dziś borówki :-)
polecam biedronkowe herbatniki Bonitki i te maślane i te pełnoziarniste pychaaaaa /QUOTE]
hehe dziś opitoliam całą paczkę pełnoziarnistych