reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta mamy karmiącej

reklama
No a ja znów dziś ryż z włoszczyzną i polędwiczką wieprzową.Już nawet się przyzwyczaiłam do tego.Ale rano zjadłam gryza gruszki i jedną czereśnię.A wczoraj gryza nektarynki.Tak mnie ciągnie do owoców jak nigdy a jeść ich się boję.
A na deser dziś planuję jabłka pieczone

ja już nie musze uważać ale dla swojego dobra będe dalej na takiej dietce tylko włącze sobie warzywka i owoce... :-) szkoda było by rozepchać zn.ów żołądek... dziś zjadłam dwie małe kanapki i już nie mogłam..

No a ja znów dziś ryż z włoszczyzną i polędwiczką wieprzową.Już nawet się przyzwyczaiłam do tego.Ale rano zjadłam gryza gruszki i jedną czereśnię.A wczoraj gryza nektarynki.Tak mnie ciągnie do owoców jak nigdy a jeść ich się boję.
A na deser dziś planuję jabłka pieczone
ja wcinam banany,brzoskwinie i nektarynki,jabłek nie mam w domu:-D,muszę kupić.ale czereśni to chyba nie jemy?

a co do kanapek ironio to ci zazdroszczę,bo ja muszę zjeść dwie bułki naraz,żeby poczuć ,że coś zjadłam.muszę wam wstawić zdjęcie jak teraz wyglądam,bo jak coś zjem to od razu mi brzuch wywala:-D,a normalnie mam w zasadzie płaski.

Justynko no niby czereśni nie jemy ale nie mogłam się powstrzymać a od jednej nic się nie stanie raczej. Tak samo ostatnio musiałam truskawkę zjeść .

nie no od jednej to pewnie ,że nie,wczoraj przechodziłam obok truskawek i tak mi zapachniało,że aż ślinotoku dostałam,ale niestety...
i mam wiśnie na podwórku i ona mnie tak woła do siebie,żeby ja zjeść............

a możemy rybę wędzoną? bo normalne na parze to chyba można ze 2x w tyg?
a jadłyście jajka w jakiejś postaci już?

reklama
jajko u mnie nie zaszkodziło ale były to 3 plasterki na kanapce.Ogólnie staram się ostatnio wszystkiego próbować ale w minimalnej ilości

Do góry