reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Mamy Karmiącej

Orzeszku,
To jak lubisz krówki i orzeszki ....włoskie, to dam Ci przepis na tartę z polewą karmelową i orzeszkami ;)...włoskimi.
Pycha, a zajmuje z pieczeniem 30 minut czasu!!

reklama
no daj Malgos, daj :)
mysle, ze bedzie podobne do Orzechowca Jolika, bo to tez taki rodzaj karmelu tylko mniej mlaka :)

Dzieki wam dziewczyny dowiedzialam sie co moge jesc,a co nie.Czlowiek juz glupieje od tych roznych diet,mam dwu-miesieczna corcie Karolinke,ktora bardzo cierpi po tym co ja zjem,ale teraz zaczne eksperymentowac.Pozdrawiam Aga. :)

Ida ktoras dziewczyna pisala, ze je ogorki kiszone i nic jej nie jest,
cykorie, mysle, ze tez bo to pokrewma salaty a salate jemy bez klopotow.

ale jak masz taka ochote na kiszone, to moze jestes w ciazy ;)??

Jadłam ostatnio kiszone i super. Ale wybierałam takie mniejsze, jak jeden był mocno kwaśny to połowę oddałam Kamilowi.

dzieki Oorzech! zastanawialam sie czy cykoria nie jest pokrewna kapuscie. Mma nadzieje, ze zuzia polubi to danie bo ja uwielbiam salatke z cykoria i ogorkami kiszonymi. Chcialabym aby zzuzia miala rodzenstwo, ale jeszcze nie teraz, wiec jesli moge prosic wypluj te slowa na razie :D

reklama
Magdusiek cieszylabys sie z wpadki juz teraz? Moja kolezanka ma siostre strasza o 11 miesiecy. Mowi, ze jej mama ma wyjete 3 lata z zyciorysu, ze byl to bardzo trudny okres dla niej, nie moge sobie teraz tego wyobrazic. Ja bym chciala poczekac gdzies ze 3 lata. :)

Do góry