reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Mamy Karmiącej

reklama
Męiso wieprzowe,wszystkie warzywa,chlebek bez mleka w składzie,niestety masło odpada wiec chlebek bez masła, :mad:
narazie zaczynam więc narazie niemam zachciewajek ale bedzie pewnie ciężko

No zobaczymy jak to bedzie byle nieza duzo mi ubyło.Bede z Kasia u pediatry to sie musze zapytać o jais preparat wzbogacający w wapń ciekawe czy cos takiego jest wogóle??

Poszukam ... jak byłam w ciąży to napisała mi na kartce różne preparaty/leki w które warto zaopatrzyć apteczkę i pamiętam że mi to zapisywała, ale że ja mleko litrami w ciąży piłam (nie mogłam przełknąć herbaty, ani kawy ... a mleko bez problemu i do wszystkiego ;)) to i nie zainteresowałam się tym preparatem.

reklama
dokładnie zwykłe wapno wystarczy łykac.
ja kupowałam w tabletkach do łykania a nie rozpuszczalne.
norma jest 1500 jednostek dziennie więc lekarz mi kazał przyjmować 1000... bo wapń zawiera nie tylko nabiał.

Do góry