reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Mamy Karmiącej

No widzisz, więc nie jest źle i nie stresuj się tym, bo jeszcze laktacja Ci stanie!!!

reklama
Mam nadzieję, że nie stanie. Z tego co Natalia nie chce to sika - w nocy zajada i cvzasem jak jest bardzo wyciszona.

No ja też mam taką nadzieję! A jak "sika" to zamrażaj, będziesz miała na zapas na wyjścia ;)

Elvira ja też wcinam wszystko i póki co Tymkowi nic nie jest. Ostatnio najadłam się kapusty kiszonej MNIAMMMMMMMM :-D

Ja też już jem większość normalnego jedzenia :) A bigosu nie lubię, kiszoną kapustę tak sobie, za smażonym nie przepadam ... Natomiast ostatnio Małgoś mnie nastraszyła, że nie powinnam jeść serów pleśniowych :( A ja jem i to od dawna i nic Olemu nie jest!

Doxa pisze:
Ja też już jem większość normalnego jedzenia :) A bigosu nie lubię, kiszoną kapustę tak sobie, za smażonym nie przepadam ... Natomiast ostatnio Małgoś mnie nastraszyła, że nie powinnam jeść serów pleśniowych :( A ja jem i to od dawna i nic Olemu nie jest!
Tych serow to nie powinno sie nawet w ciazy jesc, ale ja tez jadlam i jem i malej tez nic nie jest. A kapuche .......ja uwielbiam.

reklama
Do góry